hirdetés

SZTÁRVILÁG

Alföldi Róbertet kizavarták egy pékségből, mert húszezressel akart fizetni

A színész egy pénztárosnővel és egy vásárlóval keveredett konfliktusba.
Fotó: Wikipedia - szmo.hu
2020. december 18.

hirdetés

Előbb a pénztárosnő kezdett vitatkozni, majd egy sorban álló úr is belekötött Alföldi Róbertbe egy XIII. kerületi pékségben, amiért a rendező húszezressel akart fizetni vásárlásáért.

A Jászai Mari-díjas művész Facebookon számolt be a kellemetlen incidensről: az általa is gyakran látogatott pékségbe nyitás után tért be, és 5000 forint feletti vásárlását akarta kifizetni, amikor a pénztárosnő az általa megkérdőjelezhető stílusban kérdezett vissza kétszer is, hogy nincs-e esetleg aprója, mert nincs váltópénz a kasszában. Mikor a pénztárosnő dühösen ajánlotta fel, hogy átugrik felváltani a pénzt a közelbe, a színész visszautasította ezt, mondván, hogy nem akarja feltartani a sort. Ekkor egy ugyancsak sorban álló úr szólt rá a színészre:

"Na menjél ki gyorsan"

Alföldi kikérte magának a hangnemet, ám a férfi továbbra is kötötte az ebet a karóhoz, hogy a színésznek távoznia kell. Ehhez csatlakozott a pénztárosnő is, aki szerint Alföldi "csinálja a feszkót", és elrontja a vásárlók kedvét.

"Én mindösszesen fizetni szerettem volna egy szolgáltatásért, egy termékért, és tényleg szégyellem magam, hogy nem volt nálam aprópénz. De az, hogy egy idegen verbálisan, alázva nekem esik, mert mondjuk utál, mint közszereplőt, és alkalmazott adja alá a lovat… az különös helyzet. És elgondolkodtató, hogy nem elsősorban a liszten múlik az európai minőség, hanem az embereken."

hirdetés

- írta a bejegyzésben.

A színész végül otthagyta a vásárolni kívánt árut, és távozott.

UPDATE:

Alföldi Róbert a Facebookon írta meg, hogy a pékség tulajdonos bocsánatot kért tőle.

"A Három Tarka Macska tulajdonosa kinyomozott, felhívott, elnézést kért. Köszönöm! És ezzel részemről le van zárva az ügy. És tényleg Boldog Karácsonyt!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk