SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Aki imádja égetni magát - Ezért Ryan Reynolds a legviccesebb fazon Hollywoodban

Unikornisként énekelt, gyűlöli a Jégvarázst és vedeli az alkoholt apák napján.

Link másolása

Épp játsszák a mozik a Sokkal több mint testőr 2-t, amiben Reynolds a tőle megszokott lazán elegáns kreténséggel viccelődik, így összegyűjtöttük az álomgyár egyik legjobb humorú alakjánakpár olyan pillanatát, amikor hatalmasakat tudtunk nevetni rajta.

Szó szerint önmagát égette

A GQ videójában a színészt saját ikertestvére - azaz ő maga -, Gordon Reynolds interjúvolta meg. Nem szégyellte magát a sárba tiporni, miközben remekül eljátszotta, mennyire haragszik fiktív tesójára, amiért ilyen aljas, és még csak nem is intelligens módon roastolja. Érdeklődött Blake Lively-ról, de disznó módon, megkérdezte tőle, miért nem tud olyan lenni, mint a többi színész (mármint jó színész), és közölte vele, hogy Jake Gyllenhalnál senki nem érdemelte meg volna jobban a  'Man of the Year' címet. A plusz poén, hogy Gyllenhaal tartotta közben a mikrofont. A saját öniróniáját is megfejelte ezzel.

Unikornisként énekelt

Reynolds az Álarcos énekes külföldi adásába helyezett el egy ügyes Deadpool-promót, azaz saját magát, amikor elnénekelt egy karácsonyi dalt unikornis-jelmezben. Egészen magas szinten énekelt - és volt egyszerre vicces popkulturális termék is pár percig. Aztán amikor lelepleződött, elmondhatatlan volt az extázis.

Amikor bevallotta, hogy gyűlöli a Jégvarázst

Ebben az Ellen-showban folytatott beszélgetésben Reynolds elárulta, hogy az apává válás megváltoztatta őt - két gyermeke van - , méghozzá annyira, hogy "hiányzik, hogy borzalmas" legyen, mint régen. "Amikor pislogok, olyan, mintha apró szüneteket tartanék a nap folyamán" - így írta le a 2 és 4 éves gyerekekkel járó fáradtságot. Amikor a Jégvarázsra terelődik a téma, nagyon viccesen megcsuklik a hangja, mert már "annyiszor.." látta a lányaival. Aztán közli, hogy ha visszafelé játsszuk le a Jégvarázst, az pontos remake-je lesz Az ördögűzőnek. Kábé ennyire gyűlöli.

Vaszektómiával ünnepelte az apák napját

Reynolds rendszeresen beszél őszintén élete nagy kihívásairól, és noha a családja nagy szerelme, Blake Lively színésznő-feleségével együtt, őket is folyamatosan aláveti fekete poénjainak. Legutóbb apák napján reklámozta egy filmecskében Aviation Gin nevű italmárkáját, egy "Vaszektómia" - ez az andóvezeték elköttetését jelenti - nevű koktél elkészítésével, mely közben visszafojtott agresszióval keverte szeretetteli szavait gyermekeiről és az apaságról.

Amikor széttrollkodják egymást Hugh Jackmannel

Ennek a soha vége nem szakadó bullyingolásnak majdnem olyan történelme van, mint Matt Damon és Jimmy Kimmel egymás iránti gyűlöletének. Jackman ma már tökéletes partnere Reynoldsnak a hülyeségben, legutóbb például együtt készítették ezt a szkeccsreklámot egy bőrtalpú, exkluzív cipőmárkának:

Ez pedig egy előzmény, melyben egymásnak készülő reklámjaik korai időszakában kicsit elmentek egymás mellett, és Reynolds csodás, kollégáját dicsőítő kávés kisfilmet készített, Jackman pedig közölte a sajátjában, hogy Ryan Reynolds egy hatalmas s@ggfej, de a gin jó, majd egyszer kipróbálja.

Amikor boldog születésnapot kívánt a feleségének

Lively-val szuper párt alkotnak, mert a közösségi médiában szeretettel trollkodják szét egymást. Ennek remek példája volt, amikor a feleség születésnapján Rynolds ezt az üzenetet hagyta nejének: "Csak szeretnék Billy Ray Cyrusnak csodás születésnapot kívánni, a legfantasztikusabbat az életében. Teljes szívemből szeretlek. És boldog szülinapot a feleségemnek is."

Leállította a félmeztelen kézenállós kihívást

Történt két éve, hogy Tom Holland kihívta Jake Gyllenhaalt egy ilyen kihívásra, mely előtt nagyon unatkozhatott - közben pedig kézenállva felvett egy pólót. Gyllenhaal bevállata, Reynolds pedig a maga módján lepattintotta az öncélú izomfitogtatást. Az instáján osztotta meg a videót, amin csak zavartan nézi, ezek mit művelnek, majd egyszerűen annyit mond: "Nem!".

Hisztizett Sandra Bullocknak és Betty White-nak

Bullock és Reynolds a Nász-ajánlatot forgatták együtt, melyben a legendás Betty White is szerepelt. A klipben Reynolds azon háborodik fel, hogy White azt hiszi, csak egy asszisztens, kávét kér tőle, majd a színész kiakad, de hiába - mert még Bullocktól is megkapja a magáét, miután az idős színésznő kiosztotta. "Belül olyan vagy, mint egy démon" - mondja Reynolds a cukiságot mások felé tettető Betty White-nak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: