/sztarvilag/ada-nemetorszagba-koltozik-a-gyermekeivel-kint-elo-parjahoz/
hirdetés

Ada Németországba költözik a gyermekeivel, kint élő párjához

Véget vetnek a távkapcsolatnak.
hirdetés

Pintér Adriennre, vagyis Adára már egy ideje rátalált a szerelem, nemrég a párja még a műsorvezető kezét is megkérte egy nyaralás alkalmával. Ugyanakkor eddig távkapcsolatban éltek, hiszen Ada párja, Máté Németországban élt. Ada most a Bestnek beszélt róla, hogy hamarosan ő is párja után költözik Németországba, ahova természetesen iker fiait is viszi magával.

"Távkapcsolatban éltünk eddig. Amikor csak lehetett, Máté jött, vagy én mentem hozzá Nürnbergbe. Könnyítette helyzetünket, hogy a fiaim szeptemberben már a második tanévüket kezdték el Angliában édesanyámékkal, így gyakran tudtam utazni. Félreértés ne essék, nem lepasszoltam Bencét és Bálintot a szüleimhez. Hatalmas lehetőség volt számukra, hogy két évet angol nyelvi környezetben járhatnak iskolába, és ezt nem akartuk kihagyni. A tanév végeztével befejezik kinti tanulmányaikat, és Mátéval megbeszéltük, hogy ősztől nem Budapesten, hanem Németországban kezdik az iskolát"

- mesélt a döntésről a műsorvezető, aki azt is elárulta a lapnak, hogy a legnehezebb számára a költözésben, hogy munkát találjon Németországban.

"Sajnos hiába beszélek angolul, hiába van diplomám üzleti kommunikációból, eddig nem jártam sikerrel. Rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzomat, de egyszerűen nem érik, ha a Viva TV-nél és az RTL Klubnál dolgoztam műsorvezetőként Magyarországon, miért jelentkezem eladói állásra. Pedig nagyon szívesen csinálnám."

- újságolta Ada.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk