SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„A kislányom miatt is tartanom kell magam” - először beszélt felesége elvesztéséről Márió

A harmonikás feleségénél tavaly áprilisban leukémiát diagnosztizáltak. Csontvelő-transzplantáción esett át, a szervezete jól reagált a kezelésekre, végül azonban szövődmények léptek fel nála, és a szervezete feladta a harcot.

Link másolása

Közel négy hónapja hunyt el a népszerű harmonikás, Márió felesége. Ancsát tavaly áprilisban leukémiával diagnosztizálták. Gyógyulása érdekében csontvelő-transzplantációt hajtottak végre az asszonyon, de hiába minden, szövődmények léptek fel és a szervezete végül feladta a harcot.

"Tavaly áprilisban, egy rossz vérképből állapították meg a diagnózist, a feleségem leukémiás. Voltak már előjelei, mégis derült égből villámcsapásként ért minket ez az információ.

Attól függetlenül, hogy mindvégig bíztunk a gyógyulásában, váratlanul ért a halála, mert nagyon jól reagált a szervezete a kezelésekre. Szépen sikerült a rossz sejteket eltüntetni. Jól alakult a folyamat, csak olyan típusú volt a betegsége, aminél elkerülhetetlen a csontvelő-transzplantáció. Sajnos a rendkívül kockázatos beavatkozás után szövődmények léptek fel, ez vezetett az állapota romlásához, ezt már nem bírta ki a szervezete és elveszítettük. A tragédiát végül közvetlenül nem is a betegség okozta. Pedig jól alakultak a dolgok, volt esély a felépülésére, mert nagyon sokan gyógyultak már meg belőle"

- mondta a zenész, aki hozzátette: kislánya miatt is tartania kell most magát.

"Mindenki a maga módján gyászol, mindenki másképp dolgozza fel a veszteségét. Vannak olyan időszakok, amikor nehezebb, én is volt, hogy megzuhantam, de igyekszem kirángatni magam ebből, mert tudom, hogy Ancsa is ezt szeretné. Sőt, a kislányom miatt is tartanom kell magam. Eszterrel nem kerüljük otthon ezt a témát, a legelején abban maradtunk, ha úgy érzi, beszéljünk róla, tisztáztuk, ne gondolja a kérdéseit tapintatlanságnak. Még ha ezzel az ember nem is tud enyhíteni a fájdalmán, fontos, hogy kimondja az érzéseit"

- fogalmazott Márió, aki hozzátette, a családja is rengeteget segít.

A zenész azt mondja, időre volt szüksége ahhoz, hogy visszarázódjon a hétköznapokba.

"Kellett idő, hogy visszarázódjak a hétköznapokba, és hogy egyáltalán fellépéseket vállaljak, de menni kell előre, és tudom, hogy a feleségem is ezt szeretné. Itt van a kislányunk, aki tartja bennem a lelket. A munka és a hétköznapok segítenek picit feledtetni a minket ért hatalmas veszteséget"

- mondja.

Márió novemberben a koronavírust is elkapta. Azt mondja, hosszú hetekbe telt, mire felépült. A fullasztó köhögés ugyanakkor sokáig megmaradt, de szerencsére már az is elmúlt.

Most 20 éves jubileumi koncertjére készül, rengeteget dolgozik az otthoni stúdiójában, és közben jazz gitározni is tanul. Ugyanakkor azt mondja, ezt egyelőre csak a saját szórakoztatására csinálja, nincsenek komolyabb tervei vele, marad a két évtizede megszokott stílusánál.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: