SZTÁRVILÁG

A királyi családnak főhet a feje a Harryékről szóló könyv miatt

Nem titkoltan Harry és Meghan pártján áll az augusztusban megjelenő leleplező könyv. A királyi családról pedig nem írnak túl jókat.

Link másolása

Augusztus 11-én fog megjelenni Omid Scobie és Carolyn Durand könyve Harry hercegékről, amely azt ígéri, hogy mindent leleplez majd a pár körül, így nem meglepő, hogy a királyi családdal kapcsolatos történetekre éhező, vérszomjas brit bulvársajtó jobban várja azt a bizonyos napot, mint a karácsonyt. Most kaptak néhány morzsát, ugyanis a The Sunday Timesban megjelent belőle egy kis ízelítő, amely már előrevetít néhány szaftos pletykát arról, mi is lesz a könyvben - írja a Mirror.

Elöljáróban azonban nem árt leszögezni, amit Harry és Meghan szóvivője is megerősített: a hercegi pár semmilyen minőségben nem járult hozzá a könyvhöz.

Így tehát két újságíró szavaira kell hagyatkozni, akik a királyi család közvetlen közelében dolgoztak, sőt, gyakran Meghan szócsöveinek nevezték őket, ám a fülszöveg szerint több mint száz belsős forrásra támaszkodtak. A könyv nem titkoltan az ő oldalukon áll, arra próbálnak rávilágítani, mi vezetett a hercegi pár távozásához a királyi családból.

A mézesmadzagként elcsepegtetett részletek szerint szó lesz benne arról, hogyan került egymással szembe Harry és testvére, a trónörökös Vilmos herceg, aki szerint öccse elhamarkodta az esküvőt.

Az írók úgy vélik, egy jónak szánt tanács verte ki Harry-nél a biztosítékot. Amikor elmondta bátyjának, hogy feleségül veszi Meghant, Vilmos annyit mondott: "hagyj magadnak elég időt arra, hogy megismerd ezt a nőt."

A belsős források szerint Harry-t nagyon bántotta Vilmos szóhasználata - utalva itt az "ezt a nőt"-re -, sznobnak és leereszkedőnek érezte a kijelentést. Ezzel együtt azt is állítja a könyv, hogy a brit sajtó híresztelései ellenére nem a két hercegné közt volt ellentét, hanem Harry és testvére közt, sőt, Harry volt az, aki sokkal inkább szorgalmazta a kiválást.

A könyv szerint a közvélekedés ellenére Meghan és Vilmos felesége, Katalin hercegné nem voltak rosszban, de túl közel sem kerültek egymáshoz, ugyanis nem volt idejük megismerni egymást.

Azokat a történeteket mindenképp cáfolják, amelyeket a brit sajtó felkapott: a szerzőpáros állítása szerint Meghan sosem üvöltözött a személyzettel, és az esküvő előtt sem ríkatta meg a ruhapróbán Vilmos feleségét. A Harry-ékhez közel álló barátok "viperáknak" hívták a királyi család tagjait, szerintük ugyanis ők lehetetlenítették el a sussexi hercegi párt, Meghant ugyanis nem fogadták kellő szeretettel.

Állítólag gúnyneve is volt: Harry showgirljének nevezték.

De azt is mondták rá a királyi család nem nevesített tagjai, hogy előéletét tekintve problémás, utalva arra, hogy már elvált egyszer.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”