SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

A királyi családnak főhet a feje a Harryékről szóló könyv miatt

Nem titkoltan Harry és Meghan pártján áll az augusztusban megjelenő leleplező könyv. A királyi családról pedig nem írnak túl jókat.

Link másolása

Augusztus 11-én fog megjelenni Omid Scobie és Carolyn Durand könyve Harry hercegékről, amely azt ígéri, hogy mindent leleplez majd a pár körül, így nem meglepő, hogy a királyi családdal kapcsolatos történetekre éhező, vérszomjas brit bulvársajtó jobban várja azt a bizonyos napot, mint a karácsonyt. Most kaptak néhány morzsát, ugyanis a The Sunday Timesban megjelent belőle egy kis ízelítő, amely már előrevetít néhány szaftos pletykát arról, mi is lesz a könyvben - írja a Mirror.

Elöljáróban azonban nem árt leszögezni, amit Harry és Meghan szóvivője is megerősített: a hercegi pár semmilyen minőségben nem járult hozzá a könyvhöz.

Így tehát két újságíró szavaira kell hagyatkozni, akik a királyi család közvetlen közelében dolgoztak, sőt, gyakran Meghan szócsöveinek nevezték őket, ám a fülszöveg szerint több mint száz belsős forrásra támaszkodtak. A könyv nem titkoltan az ő oldalukon áll, arra próbálnak rávilágítani, mi vezetett a hercegi pár távozásához a királyi családból.

A mézesmadzagként elcsepegtetett részletek szerint szó lesz benne arról, hogyan került egymással szembe Harry és testvére, a trónörökös Vilmos herceg, aki szerint öccse elhamarkodta az esküvőt.

Az írók úgy vélik, egy jónak szánt tanács verte ki Harry-nél a biztosítékot. Amikor elmondta bátyjának, hogy feleségül veszi Meghant, Vilmos annyit mondott: "hagyj magadnak elég időt arra, hogy megismerd ezt a nőt."

A belsős források szerint Harry-t nagyon bántotta Vilmos szóhasználata - utalva itt az "ezt a nőt"-re -, sznobnak és leereszkedőnek érezte a kijelentést. Ezzel együtt azt is állítja a könyv, hogy a brit sajtó híresztelései ellenére nem a két hercegné közt volt ellentét, hanem Harry és testvére közt, sőt, Harry volt az, aki sokkal inkább szorgalmazta a kiválást.

A könyv szerint a közvélekedés ellenére Meghan és Vilmos felesége, Katalin hercegné nem voltak rosszban, de túl közel sem kerültek egymáshoz, ugyanis nem volt idejük megismerni egymást.

Azokat a történeteket mindenképp cáfolják, amelyeket a brit sajtó felkapott: a szerzőpáros állítása szerint Meghan sosem üvöltözött a személyzettel, és az esküvő előtt sem ríkatta meg a ruhapróbán Vilmos feleségét. A Harry-ékhez közel álló barátok "viperáknak" hívták a királyi család tagjait, szerintük ugyanis ők lehetetlenítették el a sussexi hercegi párt, Meghant ugyanis nem fogadták kellő szeretettel.

Állítólag gúnyneve is volt: Harry showgirljének nevezték.

De azt is mondták rá a királyi család nem nevesített tagjai, hogy előéletét tekintve problémás, utalva arra, hogy már elvált egyszer.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: