/sztarvilag/a-baratok-kozt-szepfiujara-reti-barnabas-visszater/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Visszatér a képernyőre a Barátok közt egykori szépfiúja – így néz most ki Réti Barnabás

A Szeibert Eriket játszó színész egy új magyar filmben fog szerepelni.
hirdetés

Réti Barnabás neve elsősorban a Barátok közt régebbi epizódjaiból lehet ismerős, ugyanis a színész Tilda szerelmét, Szeibert Eriket alakította 2006 és 2008 között. Barna azóta több eltérő területen kipróbálta magát, többek között rendezett és énekelt is, majd 6 évvel ezelőtt Angliába költözött.

ata-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BjdLZPKgL-0/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

Stripes #instadaily #selfie #guy #navy #navyblue #sailor #blue

Barnabás Réti (@barneyreti) által megosztott bejegyzés,

A Reggeli adásában elárulta, hogy eleinte nehéz dolga volt Londonban, hiszen az angol filmesek rögtön kiszúrják az akcentussal beszélő színészéket, ám pártfogolásába vette egy ügynök, és olyan nagy nevekkel dolgozhatott együtt, mint Brad Pitt vagy Tom Cruise. Előbbivel a Z világháború című filmben szerepelt, utóbbival pedig a Mission: Impossible - Titkos nemzet című alkotásban, legnagyobb örömünkre pedig hamarosan a magyar filmvászonra is visszatér.

Work out, lunch, coffee, coma :) ready for a nap #instadaily #home #life #guy #picoftheday

hirdetés

Barnabás Réti (@barneyreti) által megosztott bejegyzés,

Barnabás elárulta, hogy munkája még Londonhoz köti, de a szíve hazahúz, és többek között az Aranyélet harmadik évadjában és A kém, aki dobott engem című filmben is láthatják majd a rajongók.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk