/sztarvilag/75-evesen-nosul-kobor-janos/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

75 évesen nősül Kóbor János

Polgári esküvőjük után tíz évvel az égiek előtt is házassági esküt tesz Kóbor János és Kóbor Deme Zsóka.
hirdetés

Az Omega frontembere és az üzletasszony 2005 júliusában, egy születésnapi partin ismerkedett meg egymással. Esküvőjüket az első találkozás harmadik évfordulójára szervezték. Ekkor már másfél éves volt a kislányuk, hivatalossá akarták tenni, hogy új családot alapítottak.

"Szűk körű eseményt szeretnénk, így most kicsit gondban vagyunk a meghívókkal. Az ötödik házassági évfordulónk egybeesett az Omega turnéjával, és közben felvetődött a templomi esküvő ötlete. Azt is megbeszéltük, hogy bensőséges szertartást szeretnénk. Ez lesz az első templomi esküvőnk, és az utolsó is, ahogy mondani szokás" – mondta a Blikknek a Kossuth-díjas énekes felesége, Zsóka.

Kóbor János a múlt hét elején árulta el a köztévé reggeli műsorában, hogy hamarosan nagyapa lesz. Ősszel érkezik a legkisebb Kóbor, aki a rocklegenda első házasságából született fia, a reklámfilmes Dániel első gyermeke. Ez azt is jelenti, hogy idén két unokával bővül Kóbor János családja, mert a felesége korábbi frigyéből született Titanilla januárban adott életet egy kislánynak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk