/sztarvilag/7-sztar-etkezesi-zavar-erosebben-jott-ki/
NULL
hirdetés

7 sztár, aki étkezési zavarral küzdött - de erősebben jött ki belőle

Kesha azt gondolta egy időben, hogy az éhség jó dolog, akárcsak Demi Lovato.
People, fotók: Instagram - szmo.hu
2018. október 12.

hirdetés

Szomorú történetek, de fontos téma. A People magazin összegyűjtötte azokat a celebeket, akiknek volt ilyen problémája és ma már szívesen beszélnek róla, hogy másoknak segítsenek.

1. Ireland Baldwin

#sunburnt

13.8k Likes, 195 Comments - Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on Instagram: "#sunburnt"

Alec Baldwin és Kim Basinger lánya a múltban komoly anorexiával küzdött. Nyíltan beszél róla s komoly problémának tartja a testképzavart.

hirdetés

2. Lily Collins

Sun kissed...

873.2 ezer kedvelés, 2,613 hozzászólás - Lily Collins (@lilyjcollins) Instagram-hozzászólása: "Sun kissed..."

A színésznő nemrég nagyon intim információt árult el magáról, méghozzá azt, hogy egészen sok köze van To the Bone („Csontig”) című filmjének karakteréhez. Tinédzserként ugyanis étkezési zavarral küzdött. Sajnálja, hogy a téma még mindig tabu a fiatal nők és tinédzserek között.

3. Zayn Malik

bit.ly/ZaynbyTheKooples ??? @thekooples

2.1 millió kedvelés, 23 ezer hozzászólás - Zayn Malik (@zayn) Instagram-hozzászólása: "bit.ly/ZaynbyTheKooples ??? @thekooples"

Új könyvében, a Zayn című életrajzi regényben mesél az énekes étkezési zavarairól. A One Direction legsűrűbb időszakában volt, hogy sorban több étkezést is kihagyott naponta, akár napokon át.

4. Demi Lovato

Demi Lovato Instagram-bejegyzése * Júl 23., 2018, időpont: 10:27 (UTC időzóna szerint)

6 millió kedvelés, 303.9 ezer hozzászólás - Demi Lovato (@ddlovato) az Instagramon

Az énekesnő híres arról, hogy a reflektorfényben csinálta végig étkezési zavaros korszakát – 18 évesen vonult be egy erre specializálódott intézetbe anorexiával és bulimiával. „Volt olyan nap, hogy nem akartam kikelni az ágyból, annyira szégyelltem a testem. Szerintem ezzel egész életemben küzdeni fogok” – mondta.

5. Kesha

I wrote Here Comes The Change about my hopes for making a positive impact while I'm here. I get lost in the chaos and then remind myself that we all can make a difference. We all can remain hopeful and keep fighting the good fight for the future generations. All humans, born into whatever circumstance, skin color, body, mental or physical illness, sexual preferences or gender, none of those thing make us any better or any worse than any other person. We are all just humans. And we are all equal. We can all vote and speak up for what we believe in. We can all have a positive impact on our shared future. Stream #HereComesTheChange at link in bio, animals ????? ? @danalynnphoto

125.7k Likes, 774 Comments - Kesha (@iiswhoiis) on Instagram: "I wrote Here Comes The Change about my hopes for making a positive impact while I'm here. I get..."

Még jóval azelőtt, hogy elkezdődött a Dr. Luke-kal szembeni jogi procedúrája – szexuális bántalmazással vádolta a producert - , Kesha étkezési zavarokkal küzdött. Komoly gondnak érzi, hogy minél soványabb lett, annál több pozitív visszajelzést kapott, holott belül nagyon rosszul érezte magát.

6. Zoë Kravitz

Flower child. @tiffanyandco #tiffanypaperflowers ??

317.4 ezer kedvelés, 1,504 hozzászólás - Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) Instagram-hozzászólása: "Flower child. @tiffanyandco #tiffanypaperflowers ??"

Lenny Kravitz lánya anorexiás és bulimiás volt tinédzserkorában – és sajnos fiatal felnőttkorában is. Szerinte a hírnév volt rá káros hatással, emiatt óriási nyomás alatt volt.

7. Zosia Mamet

It was a red silky diamond kinda evening and I clearly had a terrible time... @galvanlondon @onestopjosh @sophieratner_jewelry @lady_larson

19.1k Likes, 93 Comments - @zosiamamet on Instagram: "It was a red silky diamond kinda evening and I clearly had a terrible time... @galvanlondon..."

A csajok sztárja gyerekkorától szenvedett étkezési zavaroktól. Mivel az édesanyjának is voltak gondjai az evéssel – Mamet sajnos átvette tőle. Ma már jól van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


NULL
hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szikora Róbert: „Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa”

A zenész beszélt a családja múltjáról, a zenéről, a vallásról és a politikáról is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Szikora Róbert a Mandinernek adott interjúban beszélt a családjáról, az életéről, a zenéről és a politikáról is.

A család múltjáról elárulta: "Az apai nagyapám kint volt a gulágon. Okos fiú volt, megtanult kicsit oroszul, és ő tolmácsolt a fogva tartók és a rabok között, így hat év múlva haza is került. Apám cserkész volt, keresztény, még idős korában, a kommunista rendszerben is rövid nadrágban járt. Mindig azt mondta, azért, mert a cserkészek nem fáznak. Ahol csak lehet, keresztbe tettek neki. Nálunk kint volt a falon a Nagy-Magyarország térkép, kisgyerekként már tudtam, miért írta azt József Attila, hogy nem, nem, soha!"

A lap megkérdezte a 66 éves zenészt arról is, hogy miért szokta Orbán Viktor miniszterelnököt dicsérni a nyilvánosság előtt.

"Római katolikus, vallásos ember vagyok. Magyar és hazaszerető. Meggyőződésem, a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök. Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni.

Sakkos példát hozva, Orbán Viktor hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak, ráadásul velük ellentétben, van víziója. Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is" - válaszolta.

Ismerősei figyelmeztették, hogy ne politizáljon. Elmondása szerint "Vannak ismerőseim, akik azt mondták mostanában, „ne csináld Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet". De szerinte "66 éves koromra engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!"

hirdetés

A hitéről is vallott a lapnak: "Kétségtelen, a siker tudja torzítani a személyiséget. Még kezdő zenész koromban a nagypapám mindig azt mondta nekem, kisfiam, ne legyél beképzelt. Pedig akkor kicsit az voltam, hiszen dobosként bármit eljátszottam és bárkit lejátszottam. Persze annyira sosem hajlottam el, hogy ne legyek tisztában vele, a képességeimet a jó Isten adta, és így annak is a lehetőséget, hogy sikeres ember legyek.

Én pedig sokszor lubickoltam a sikerben, de sosem felejtettem el a koncert előtt vagy után hálát adni mindezért az Istennek".

A zenész még most is aktívan dolgozik. Bevallása szerint: "az utóbbi hónapokban 15-20 számot írtam, két színpadi művön dolgozom. Szent Erzsébet története musical lesz... A másik musicalt pedig Gábor Zsazsa életéről írom". Ezen kívül ő lett az idén Magyarországon esedékes Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus arca, amely a keresztények nagy ünnepe.

Arról pedig, hogy elégedett-e, azt mondta: "Igen, a jó Isten kegyes volt hozzám, hiszen én csak egy rákospalotai kiscsávó vagyok, aki az apjára akart hasonlítani. Ezért lettem zenész, aki aztán hatalmas sikereket ért el a színpadon, akit Little Richard tüntetett ki, s aki a hírnöke lehet a keresztények nagy ünnepének. Kell ennél több?"

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

NULL
hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje

A Blikk információi szerint Koncz Zsófia és párja 2018-ban egy igazi álomesküvőn házasodott össze.
Címkép: MTI/Vajda János - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje, Dávid - írta meg a Blikk egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva.

Koncz Zsófia tavaly októberben egy fontos választást nyert meg a Fidesznek. A motorbalesetben elhunyt édesapja, Koncz Ferenc képviselő után ugyanis a kormánypárt őt indította a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választáson, amelyen aztán ő kapta a legtöbb szavazatot.

A lap információi szerint Koncz Zsófia és férje 2018 áprilisában házasodtak össze Szerencsen. A pár igazi álomesküvőt tartott: napokra lefoglalták a szerencsi várat, hatalmas sátrat húztak fel, ötszáz fős vendégsereget hívtak, a várost pedig öt hintóval járta körül a család.

Két év házasság után azonban a válás mellett döntöttek. A lap információit Koncz Zsófia is megerősítette.

"Igen, a hír igaz – a házasság felbontásáról szóló döntésünket, hosszú utat bejárva, közösen, együttes akarattal hoztuk meg, minden kérdésben pedig vita nélkül állapodtunk meg. Az életünket – bár külön folytatjuk, mégis – egymást becsülve és továbbra is mindenben segítve kívánjuk mindezt tenni. Válásunk további részleteiről sem most, sem a későbbiekben nem kívánunk nyilatkozni, és arra szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy magánéletünk tiszteletben tartásával támogassanak bennünket. Köszönjük!"

- fogalmazott közleményében a fideszes képviselő.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés

Kucsera Gábornak újabb tetoválása lett, ám nem mindennapi mintát vállalt be

A kajakos kisfia rajzát tetováltatta magára, amin ketten, apa és fia állnak egymás mellett kézen fogva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Kucsera Gábor testét eddig is nagyon sok tetoválás díszítette, de a napokban megint elment egy tetoválószalonba, amit követőivel is megosztott Instagram-storyjában.

Nemcsak egy, hanem két újabb tetoválást is beszerzett, először az egész lábát beborító mintákat egészítették ki, majd ezt követte egy másik tetkó, ami igazán aranyosra sikeredett.

A karjára kisfia, Beni rajzát varratta fel, ami őt és a kisfiút ábrázolja kézen fogva. Felettük pedig ez olvasható: "Beni és apa".

A világbajnok kajakozóról köztudott, hogy nagyon jó és szoros kapcsolatban van gyerekeivel, így azért nem olyan meglepő tőle ez a nagyon kedves szülői gesztus.

Forrás: Blikk

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés
SZTÁRVILÁG

Galambos Lajos: „Jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól”

A zenész is elkapta a koronavírust, ezért most ideiglenesen Budapestre költözött, hogy megóvja a családját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Galambos Lajos is elkapta a koronavírust, erre hivatkozva nem jelent meg hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon.

A zenész a Blikknek elmondta, hogy nagyon megijedt, amikor tapasztalta magán a fertőzés tüneteit. Először hőemelkedése volt, majd lázas lett, és a végtagjai is zsibbadtak. Vasárnap pozitív lett a gyorstesztje, ezért egy PCR-tesztet is elvégeztetett, ennek még nem érkezett meg az eredménye.

Ügyvédje szerint Lagzi Lajcsit megviseli a betegség, ráadásul a családjáért is nagyon aggódik. Felesége, Boglárka különösen veszélyeztetett a koronavírus szempontjából, hiszen tüdőbeteg. A zenész ezért a biztonság kedvéért ideiglenesen elköltözött otthonról.

"A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm. Szerencsére alapvetően minden rendben, de meg vagyok zavarodva. Az biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól, hiszen ez a felelősségteljes viselkedés, hogy óvom őket"

- mondta Galambos Lajos.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: