A Rovatból
hirdetés

7 sztár, aki étkezési zavarral küzdött - de erősebben jött ki belőle

Kesha azt gondolta egy időben, hogy az éhség jó dolog, akárcsak Demi Lovato.
People, fotók: Instagram - szmo.hu
2018. október 12.


Link másolása

Szomorú történetek, de fontos téma. A People magazin összegyűjtötte azokat a celebeket, akiknek volt ilyen problémája és ma már szívesen beszélnek róla, hogy másoknak segítsenek.

1. Ireland Baldwin

#sunburnt

13.8k Likes, 195 Comments - Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on Instagram: "#sunburnt"

Alec Baldwin és Kim Basinger lánya a múltban komoly anorexiával küzdött. Nyíltan beszél róla s komoly problémának tartja a testképzavart.

2. Lily Collins

Sun kissed...

873.2 ezer kedvelés, 2,613 hozzászólás - Lily Collins (@lilyjcollins) Instagram-hozzászólása: "Sun kissed..."

A színésznő nemrég nagyon intim információt árult el magáról, méghozzá azt, hogy egészen sok köze van To the Bone („Csontig”) című filmjének karakteréhez. Tinédzserként ugyanis étkezési zavarral küzdött. Sajnálja, hogy a téma még mindig tabu a fiatal nők és tinédzserek között.

3. Zayn Malik

bit.ly/ZaynbyTheKooples ??? @thekooples

2.1 millió kedvelés, 23 ezer hozzászólás - Zayn Malik (@zayn) Instagram-hozzászólása: "bit.ly/ZaynbyTheKooples ??? @thekooples"

Új könyvében, a Zayn című életrajzi regényben mesél az énekes étkezési zavarairól. A One Direction legsűrűbb időszakában volt, hogy sorban több étkezést is kihagyott naponta, akár napokon át.

4. Demi Lovato

Demi Lovato Instagram-bejegyzése * Júl 23., 2018, időpont: 10:27 (UTC időzóna szerint)

6 millió kedvelés, 303.9 ezer hozzászólás - Demi Lovato (@ddlovato) az Instagramon

Az énekesnő híres arról, hogy a reflektorfényben csinálta végig étkezési zavaros korszakát – 18 évesen vonult be egy erre specializálódott intézetbe anorexiával és bulimiával. „Volt olyan nap, hogy nem akartam kikelni az ágyból, annyira szégyelltem a testem. Szerintem ezzel egész életemben küzdeni fogok” – mondta.

5. Kesha

I wrote Here Comes The Change about my hopes for making a positive impact while I'm here. I get lost in the chaos and then remind myself that we all can make a difference. We all can remain hopeful and keep fighting the good fight for the future generations. All humans, born into whatever circumstance, skin color, body, mental or physical illness, sexual preferences or gender, none of those thing make us any better or any worse than any other person. We are all just humans. And we are all equal. We can all vote and speak up for what we believe in. We can all have a positive impact on our shared future. Stream #HereComesTheChange at link in bio, animals ????? ? @danalynnphoto

125.7k Likes, 774 Comments - Kesha (@iiswhoiis) on Instagram: "I wrote Here Comes The Change about my hopes for making a positive impact while I'm here. I get..."

Még jóval azelőtt, hogy elkezdődött a Dr. Luke-kal szembeni jogi procedúrája – szexuális bántalmazással vádolta a producert - , Kesha étkezési zavarokkal küzdött. Komoly gondnak érzi, hogy minél soványabb lett, annál több pozitív visszajelzést kapott, holott belül nagyon rosszul érezte magát.

6. Zoë Kravitz

Flower child. @tiffanyandco #tiffanypaperflowers ??

317.4 ezer kedvelés, 1,504 hozzászólás - Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) Instagram-hozzászólása: "Flower child. @tiffanyandco #tiffanypaperflowers ??"

Lenny Kravitz lánya anorexiás és bulimiás volt tinédzserkorában – és sajnos fiatal felnőttkorában is. Szerinte a hírnév volt rá káros hatással, emiatt óriási nyomás alatt volt.

7. Zosia Mamet

It was a red silky diamond kinda evening and I clearly had a terrible time... @galvanlondon @onestopjosh @sophieratner_jewelry @lady_larson

19.1k Likes, 93 Comments - @zosiamamet on Instagram: "It was a red silky diamond kinda evening and I clearly had a terrible time... @galvanlondon..."

A csajok sztárja gyerekkorától szenvedett étkezési zavaroktól. Mivel az édesanyjának is voltak gondjai az evéssel – Mamet sajnos átvette tőle. Ma már jól van.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: