/sztarvilag/3-honapja-ez-az-elso-bevetelem-megszolalt-kallay-saunders-andras-a-segelyerol/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„3 hónapja ez az első bevételem” – megszólalt Kállay-Saunders András a segélyéről

Azt kéri, hogy akik nincsenek képben, ne ítéljék meg látatlanban, milyen hullámvasút az énekesek élete.

Link másolása

hirdetés

Az utóbbi hetekben több jogdíjkezelő is rendkívüli szociális támogatásokat hirdetett és ítélt meg előadóknak és zenészeknek. A koronavírus-járvány miatt ugyanis nem tudnak fellépni, így elestek a bevételeik jelentős részétől.

Amikor kiderült, kiknek ítéltek meg 120 ezer forintos támogatást, többen felhördültek. A listán ugyanis szerepel például Dolák-Saly Róbert, Dresch Mihály, Egri Péter (Mystery Gang), Galambos Dorina, Gerendás Péter, Kállay-Saunders András, Köteles Leander, Lang Györgyi, Mester Tamás, Mező Misi, Pajor Tamás, Pély Barna, Polgár Odett, Tolvai Reni, Varga Líviusz (Quimby) vés Zságer Balázs (Zagar) is.

Majka is erős megjegyzéssel illette azokat, akik a támogatásért folyamodtak.

Miután erről többen írtak, Pély Barna felajánlotta támogatásának összegét egy kórháznak.

hirdetés

Kállay-Saunders András pedig a Facebook-oldalán reagált a segélyre.

"Látom, sok helyen nem tartják igazságosnak, hogy az Artisjus segélyt (120 ezer forintot) adott előadóknak, amin az én nevem is szerepel, Renié és még sokaké. Fel vannak háborodva civil emberek, más előadók, sok ember. Nem szeretnék senkit megsérteni, csak őszintén szeretnék beszélni.

Sok ember azt hiszi, ha valaki "ismert", rögtön milliomos, tele van pénzel.

Általában így van ez az egész világban és általában tehetséges a nagy része ezeknek az emberek. De most Magyarországról van szó.

10 éve vagyok a zenei szakmában és csak a zenéből élek, aminek nagyon hálás vagyok mivel azt tudom csinálni amit szeretek és köszönöm nektek hogy ez így van.

Amit kell tudni rólam: Nem vagyok celeb, nem szerepelek műsorokban ahol hülyét kell csinálnom magamból a média és nép kedvéért, mivel azzal lehet a legjobban eladni. Nem vagyok influencer (semmi baj velük, csak nem vagyok egy) Nem vagyok zsűri tehetségkutatókban (pedig nem lenne hülyeség, és szívesen lennék amúgy) a lényeg, nekem a pénz az egy helyről jön és az a ZENE! Na de ennek is vannak különböző kategóriái. Lehetnék milliomos? Igen.

Nevem jelen lehet sokszor a Magyar Trending listán, persze lehet. De ez miért nincs így? Mert nekem elsőként szerelem a zene, nem biznisz.

Pontosan tudom mit kéne csinálni, hogy az a milliomos énekes legyek, amit gondoltok, hogy vagyok, de én 10 éve inkább a minőségre megyek és saját magamat adom a zenén keresztül, nem próbálok megfelelni, nem engedem, hogy a pénz irányítson. Gyorsan tisztázom azt is, hogy semmi bajom a trending listával, 10 % zene ott hallgatható, és valamikor szórakoztat mikor már nincs más a Netflixen, ja és én is oda kerültem párszor.

De itt az a lényeg, ne ítéljetek úgy, hogy nem vagytok képben, pláne más előadók, akik tudják, hogy mint ÉNEKES egy hullámvasút a pénz bevételünk.

10 éve a mindennapjaimban segítek embereken csendben, ha szarul, ha jól állok anyagilag éppen, mert nekem jól esik segíteni, valamikor posztolok is róla hogy motiváljak másokat, persze ilyenkor jönnek a negatív emberek hogy "végre csinált valami jót egyszer" nem, hanem nem reklámozom minden nap.

De kapok egyszer 120 ezret segélypénzt, és rögtön jön a rosszindulat. 3 hónapja ez az első bevételi forrásom és az olyan előadók, akiknek tényleg nem gond a pénz, ti ne vegyetek mindenkit egy kalap alá magatokkal.

Remélem, hogy hamarosan javul mindenkinek a helyzet. Én folytatni fogom az emberek segítését, ahogy eddig is tettem. Vigyázzatok magatokra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk