SZTÁRVILÁG

„3 hónapja ez az első bevételem” – megszólalt Kállay-Saunders András a segélyéről

Azt kéri, hogy akik nincsenek képben, ne ítéljék meg látatlanban, milyen hullámvasút az énekesek élete.

Link másolása

Az utóbbi hetekben több jogdíjkezelő is rendkívüli szociális támogatásokat hirdetett és ítélt meg előadóknak és zenészeknek. A koronavírus-járvány miatt ugyanis nem tudnak fellépni, így elestek a bevételeik jelentős részétől.

Amikor kiderült, kiknek ítéltek meg 120 ezer forintos támogatást, többen felhördültek. A listán ugyanis szerepel például Dolák-Saly Róbert, Dresch Mihály, Egri Péter (Mystery Gang), Galambos Dorina, Gerendás Péter, Kállay-Saunders András, Köteles Leander, Lang Györgyi, Mester Tamás, Mező Misi, Pajor Tamás, Pély Barna, Polgár Odett, Tolvai Reni, Varga Líviusz (Quimby) vés Zságer Balázs (Zagar) is.

Majka is erős megjegyzéssel illette azokat, akik a támogatásért folyamodtak.

Miután erről többen írtak, Pély Barna felajánlotta támogatásának összegét egy kórháznak.

Kállay-Saunders András pedig a Facebook-oldalán reagált a segélyre.

"Látom, sok helyen nem tartják igazságosnak, hogy az Artisjus segélyt (120 ezer forintot) adott előadóknak, amin az én nevem is szerepel, Renié és még sokaké. Fel vannak háborodva civil emberek, más előadók, sok ember. Nem szeretnék senkit megsérteni, csak őszintén szeretnék beszélni.

Sok ember azt hiszi, ha valaki "ismert", rögtön milliomos, tele van pénzel.

Általában így van ez az egész világban és általában tehetséges a nagy része ezeknek az emberek. De most Magyarországról van szó.

10 éve vagyok a zenei szakmában és csak a zenéből élek, aminek nagyon hálás vagyok mivel azt tudom csinálni amit szeretek és köszönöm nektek hogy ez így van.

Amit kell tudni rólam: Nem vagyok celeb, nem szerepelek műsorokban ahol hülyét kell csinálnom magamból a média és nép kedvéért, mivel azzal lehet a legjobban eladni. Nem vagyok influencer (semmi baj velük, csak nem vagyok egy) Nem vagyok zsűri tehetségkutatókban (pedig nem lenne hülyeség, és szívesen lennék amúgy) a lényeg, nekem a pénz az egy helyről jön és az a ZENE! Na de ennek is vannak különböző kategóriái. Lehetnék milliomos? Igen.

Nevem jelen lehet sokszor a Magyar Trending listán, persze lehet. De ez miért nincs így? Mert nekem elsőként szerelem a zene, nem biznisz.

Pontosan tudom mit kéne csinálni, hogy az a milliomos énekes legyek, amit gondoltok, hogy vagyok, de én 10 éve inkább a minőségre megyek és saját magamat adom a zenén keresztül, nem próbálok megfelelni, nem engedem, hogy a pénz irányítson. Gyorsan tisztázom azt is, hogy semmi bajom a trending listával, 10 % zene ott hallgatható, és valamikor szórakoztat mikor már nincs más a Netflixen, ja és én is oda kerültem párszor.

De itt az a lényeg, ne ítéljetek úgy, hogy nem vagytok képben, pláne más előadók, akik tudják, hogy mint ÉNEKES egy hullámvasút a pénz bevételünk.

10 éve a mindennapjaimban segítek embereken csendben, ha szarul, ha jól állok anyagilag éppen, mert nekem jól esik segíteni, valamikor posztolok is róla hogy motiváljak másokat, persze ilyenkor jönnek a negatív emberek hogy "végre csinált valami jót egyszer" nem, hanem nem reklámozom minden nap.

De kapok egyszer 120 ezret segélypénzt, és rögtön jön a rosszindulat. 3 hónapja ez az első bevételi forrásom és az olyan előadók, akiknek tényleg nem gond a pénz, ti ne vegyetek mindenkit egy kalap alá magatokkal.

Remélem, hogy hamarosan javul mindenkinek a helyzet. Én folytatni fogom az emberek segítését, ahogy eddig is tettem. Vigyázzatok magatokra!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Sztárban Sztár leszek: „Ha ezt elrappeled úgy, leveszem a Józsikát szájjal” – ígérte Majka, meg is bánta
A rapper elég felelőtlen ígéretet tett az egyik versenyző produkciója előtt, aki jobban teljesített, mint várta.

Link másolása

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában is voltak emlékezetes pillanatok. Majka és Pápai Joci a versenyzők végső kiválasztásakor kissé összekaptak, pedig nem sokkal korábban igen közel kerültek egymáshoz.

Az egész azzal kezdődött, hogy amikor az egyik versenyző, Károlyi Róbert elmondta, hogy ő Weszélyes Elemek egyik számát fogja előadni, Majka nagyon meghökkent. Elmondta a zsűritársainak, hogy a Weszélyes Elemek egy nyolcadik kerületi rapduó, akiknek úgy pörög a nyelvük, hogy nagyon nehéz leutánozni őket.

"Ha azt elrappeled úgy, ahogy a Weszélyes Elemek, akkor én itt a Józsikát leveszem szájjal" - jelentette ki a rapper, mire a versenyző azt ígérte, hogy menni fog.

Be is bizonyította, hogy ez megy neki, amin a zsűritagok is nagyon meglepődtek. Majka pedig hamar rájött, hogy felelőtlen ígéretet tett, de már nem volt menekvés:

Pápai Joci a zsűripulton átmászva odaült barátja elé és közel húzta magához.

A stúdió nevetéssel és hatalmas ovációval díjazta ezt. Majka a produkció végén bocsánatot kért Károlyi Róberttől, hogy nem hitt benne az elején. A rappert természetesen továbbjuttatta a zsűri, és a mesterek legnagyobb meglepetésére a srác Köllő Babett csapatába akart került saját kérésére.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Liptai Claudia többször hálóingben, bugyi nélkül vitte óvodába a gyerekét
Csak egy kabátot kapott fel még indulás előtt.

Link másolása

A NőComment! műsorában árulta el Liptai Claudia, hogyan vitte a gyerekét óvodába. Elmondása szerint sűrűn előfordult, hogy

"hálóingben, felvettem rá egy kabátot, és nem volt rajtam bugyi".

Az adásban a többi vendég is elárulja, milyen különleges ruházatban jelentek meg nyilvánosan. Volt, aki például a közértbe ment el kimonóban.

Az adást vasárnap este 21 órától lehet megnézni az RTL II-n.

VIDEÓ: Az előzetes

Egy korábbi műsorban is érdekes titkokat árult el:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meghan Markle „azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság Beyoncéja” – állítja egy palotai bennfentes
A bennfentesek szerint csak később jött rá Meghan, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy hétköznapi emberre.

Link másolása

Harry herceg és Meghan a windsori kastélyba akart költözni, de végül megkapták a Frogmore Cottage-t, amely az angliai Windsorban található Home Park része – derül ki egy új, a brit királyi családról szóló könyvből.

A Kensington-palotából való átköltözésük során a hírek szerint Sussex hercege és hercegnője egy lakosztályban reménykedett a királyi rezidencián. Lady Elizabeth Anson szerint viszont - aki a királynő közeli barátja volt és 2020-ban elhunyt - az uralkodó "nagylelkű gesztust" tett, és helyette nekik adta az említett házat. A királynő állítólag azt is hozzátette a döntése után: "Remélem, tiszteletben fogják tartani" - írta meg a Mirror.

Az állítás a „The New Royals” című könyvben hangzott el, amelyet Katie Nicholls írt, és amely Harry, Meghan, Vilmos, Katalin és az újonnan megkoronázott III. Károly király közötti kapcsolatokat tárja fel az elmúlt évekből.

A sussexi pár és a királyi család többi tagja közötti konfliktusok az elmúlt néhány évben több alkalommal is a címlapokon szerepeltek. II. Erzsébet halála viszont ismét összehozta Károlyt, Vilmost és Harryt, amikor együtt gyászoltak, és több ceremónián együtt vonultak a néhai uralkodó koporsója mögött feleségeikkel.

A most megjelenő könyvből azonban más érdekesség is kiderül.

"Meghan azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság „Beyoncéja”, a királyi család tagjaként megadják neki ezt a dicsőség.

– állítja egy korábbi palotai alkalmazott.

Amikor rájött, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy egyszerű emberre, akkor egy asztalhoz ült a királyi család többi tagjával és csak annyit kérdezett: „Rendben, mit fogunk tenni ezekkel?"

Meghan korábban arról beszélt, hogy "elnémítva" érezte magát és nem erre számított, amikor a királyi család tagja lett.

"Amikor csatlakoztam ahhoz a családhoz, akkor láttam utoljára az útlevelemet, a jogosítványomat, a kulcsaimat"

- mondta, hozzátéve, hogy teljesen "naiv" volt azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz az élet a királyi család tagjaként.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
„Lesz lagzi, aranyhintó” – G.w.M és Kulcsár Edina most a babára fókuszálnak, de szeretnének esküvőt
A pár most nem is lehetne boldogabb, a babavárás kapcsán azonban nem akartak bővebben nyilatkozni a rapper családjában lévő tradíciók miatt sem.

Link másolása

Közösen adott interjút a TV2 Tények Plusz című műsorának Kulcsár Edina és G.w.M. Elmondták, hogy egyelőre nem tervezik az eljegyzést és az esküvőt, mivel most közös babájuk a prioritás náluk, de az nem kérdés, hogy előbb-utóbb összekötik az életüket.

„Lesz lagzi, aranyhintó”

- jelentette ki a rapper nevetve.

A párnál most felhőtlen a boldogság, még úgy is, hogy G.w.M szerint "ebbe a pár hónapba nagyon sok év beleszorult".

„Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez az első másodperctől kezdve egy olyasfajta boldogság, amit tényleg kívánok mindenkinek tiszta szívből”

- fejtette ki.

„Azt gondolom, hogy ez most nem is állhatna jobban. Nagyon sok mindent megéltünk, amit mondjuk mások akár tíz év alatt. Mi most így elvagyunk, köszönjük szépen, és legalább lesz új a nap alatt a jövőben”

- mondta Kulcsár Edina.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondtak a babavárásról!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk