Hétfő szépe: Anett

A nap szépe sorozatunkban ezúttal Anettet mutatjuk be.

Link másolása

"Anett vagyok, 19 éves, a szolnoki főiskola hallgatója. Nemzetközi szállítmányozást és logisztikát tanulok, ebben látok lehetőséget a munkát illetőleg.

5 évig táncoltam a Dalma Dance Club-ban, most már nincs időm rá sajnos. Sokat utazok, mert a párom nemzetközi fuvarozó, így nemrégiben Spanyolországban jártam jóvoltából. :)"

Három fő mottóm:

"A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor se, ha nincs benne semmi különös. Én én vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról!"

"A nyilas jelmondata: "Minden problémára létezik megoldás, és minden helyzetben van egy mondat, amely ott és akkor a legmegfelelőbb."

"A tragédiák hozzátartoznak az élethez. Tragédia? És akkor mi van? Hagyjuk abba? Dobjuk be a törölközőt? Hát nem! Ha úgy érzed, hogy kész, a szíved megszakad, akkor is harcolnod kell, de állatira, hogy érezd életben vagy. Szenvedsz, fáj, hát ilyen az élet. Összezavarodtál és félsz? Helyes. Legalább valami mindig eszedbe juttatja, hogy valahol a jövőben vár rád valami jó, amiért érdemes harcolni."

Ha tetszettek Anett képei, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: