A nap szépe: Viktória

A nap szépe sorozatunkban ezúttal Viktóriát mutatjuk be. Mostantól te is beküldheted 5-6 fotódat a kialegszebb@gmail.com címre, és a legszebbek képeit, valamint pár soros bemutatkozását megjelentetjük portálunkon, és persze A magyar lányok a legszebbek Facebook-oldalon is

Link másolása

A nap szépe sorozatunkban ezúttal Viktóriát mutatjuk be. Mostantól te is beküldheted 5-6 fotódat a kialegszebb@gmail.com címre, és a legszebbek képeit, valamint pár soros bemutatkozását megjelentetjük portálunkon, és persze A magyar lányok a legszebbek Facebook-oldalon is.

Viktória így ír magáról bemutatkozó levelében: "18 éve táncolok és most már 4 éve tánctanárként is dolgozom! Imádok táncolni és végre elértem gyerekkori álmomat, hogy tovább adhatom tehetségemet."

"Imádok emberekkel és gyerekekkel foglalkozni ezért a tánctanítás mellett dentál higiénikusként is dolgozom mint fogászati asszisztens és saját szoláriumot is vezetek. Szeretek emberek között lenni."

"Nagyon pörgős, vidám lány vagyok. Szeretem megnevettetni az embereket. Számomra a legfontosabb dolog az életben a kiegyensúlyozott élet és én úgy gondolom, hogy az vagyok. Minden célomat elértem már idáig, és mindig új célokat tűzök ki magam elé, mert nem szeretem ha unalmas, monoton lenne az életem. Határozott és talpra esett nő vagyok."

Nyomj egy lájkot, ha tetszenek Viktória képei! :)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: