A nap szépe: Kitti

A nap szépe sorozatunkban ezúttal Kittit mutatjuk be. Te is beküldheted 5-6 fotódat a kialegszebb@gmail.com címre, és a legszebbek képeit, valamint pár soros bemutatkozását megjelentetjük portálunkon, és persze A magyar lányok a legszebbek Facebook-oldalon is.

Link másolása

A nap szépe sorozatunkban ezúttal Kittit mutatjuk be.

Kitti 17 éves. "Érden élek szüleimmel és két kiskutyámmal. Nagyon állatbarát vagyok ha tehetem a yorkimat mindenhová magammal viszem."

"Erdélyben születtem Sepsiszentgyörgyön, ahol 7 éves koromig éltem. Hálás vagyok a sorsnak hogy ott születtem , hiszen olyan értékrendet köszönhetek Erdélynek amit azt hiszem, sehol nem kaphattam volna meg."

"Egy budapesti gimnáziumban tanulok, később pedig pszichológusként szeretnék dolgozni. Magamat türelmes, emberszerető és izgő-mozgónak vallom. Mottóm: bánj úgy másokkal ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik a fényképezés. Mindig velem van a fényképezőgépem, így minden fontos pillanatot megörökíthetek. Szeretek minél többi időt tölteni a szabadban: sétálni, túrázni. Fontos számomra hazánk megismerése, hiszen megannyi kincset rejt."

Ha tetszik Kitti, nyomj egy lájkot! :)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: