A nap szépe: Emese

A nap szépe sorozatunkban ezúttal Emesét mutatjuk be. Te is beküldheted 5-6 fotódat a kialegszebb@gmail.com címre, és a legszebbek képeit, valamint pár soros bemutatkozását megjelentetjük portálunkon, és persze A magyar lányok a legszebbek Facebook-oldalon is.

Link másolása

A nap szépe sorozatunkban ezúttal Emesét mutatjuk be.

Emese 19 éves. "Jelenleg az egyik budapesti gimnáziumban tanulok, idén fogok érettségizni. Műkörmös szeretnék lenni, hogy szabadon kiélhessem a kreativitásom. Szeretek mosolyt csalni az arcokra. Lételemem a humor!"

"Hamar beilleszkedem, magabiztos lány vagyok. A sport mindig is közel állt hozzám, imádok versenyezni, bizonyítani. Röplabdázni szeretek a legjobban, emellett nagyon érdekel a thai box is. Továbbá, mindenem a tánc. Éveken keresztül balettoztam, majd hip-hopra, később akrobatikus rock&rollra jártam. Mindent szeretek, ami mozgás."

"Nagyon boldoggá tesz, hogy lehetőségem van bejárni a világot! Ezt a nővéremnek köszönhetem, akit a legjobban szeretek. Gyönyörű országokban jártam már, Görögország, Egyiptom, de Törökország varázsolt el igazán. Nemsokára Németországot is kipipálhatom. Nagy álmom eljutni Amerikába. Nagyon hálás vagyok, hogy az utazás mint hobby, megadatott nekem!"

Ha tetszik Emese, nyomj egy lájkot! :)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: