A nap szépe: Alexandra

A nap szépe sorozatunkban ezúttal Alexandrát mutatjuk be. Mostantól te is beküldheted 5-6 fotódat a kialegszebb@gmail.com címre, és a legszebbek képeit, valamint pár soros bemutatkozását megjelentetjük portálunkon, és persze A magyar lányok a legszebbek Facebook-oldalon is.<

Link másolása

A nap szépe sorozatunkban ezúttal Alexandrát mutatjuk be. Mostantól te is beküldheted 5-6 fotódat a kialegszebb@gmail.com címre, és a legszebbek képeit, valamint pár soros bemutatkozását megjelentetjük portálunkon, és persze A magyar lányok a legszebbek Facebook-oldalon is.

Szandra 21 éves. "Alapvetően egy vidám természetű lány vagyok. Nagyon szeretem a városi nyüzsgést, az éjszaka fényeit, talán azért vonz, mert itt nőttem fel. Úgy tartom, foglalkozni kell a külsőnkkel, hiszen a szép test, ápolt bőr, csinos megjelenés mind, elengedhetetlenek a mai világban. De azért a belsőt sem szabad elhanyagolni. Hat éve foglalkozom emberekkel és marketinggel."

"Imádok sütni,főzni, kísérletezni új ételek kitalálásával. Bulizni, pörögni, kirándulni vagy sétálni a Balaton parton, egyszóval jól érezni magam."

"A mosoly is elengedhetetlen a boldog élethez!"

Ha tetszik Alexandra, nyomj egy lájkot! :)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: