hirdetés

A NAP SZÉPE

Vetkőzéssel gyűjt adományt a szegényeknek két modell

Ha már amúgyis 18 millió forintnak megfelelő összeget keresnek hetente, jótékonykodnak belőle.
Fotó: Gina Stewart Instagram - szmo.hu
2020. december 23.

hirdetés

Szexi képekkel szeretne segíteni a nélkülözőkön két modell, akik az OnlyFans nevű oldalon teszik közzé pikáns képeiket - írja a Daily Star.

A 29 éves Sara Falcón Retali és „a világ legszexibb nagymamájaként” ismert Gina Stewart összefogtak, hogy segítsenek a nélkülözőkön, és egyben lemossák a stigmát azokról, akik pénzt keresnek meztelenségükkel. Az OnlyFansen elsősorban felnőtt tartalom érhető el az előfizetők számára, ezen a platformon a két modell meglehetősen népszerű:

hetente nagyjából 18 millió forintot keresnek azzal, hogy meztelen képeket osztanak meg követőikkel.

Retali és Stewart eddig is jótékonykodott, karácsony közeledtével azonban úgy döntöttek, hogy bevételük jókora részét adják most tovább. A venezuelai Retali hazájába küldött 1,8 millió forintot a nélkülözőknek, de az állatvédelem támogatását is legalább ennyire fontosnak tartja. Elmondása szerint amint meglát egy állatot az utcán, megeteti vagy állatorvoshoz viszi, ha sérült.

A 49 éves Stewart már az év elején is sokat szánt mások megsegítésére: az ausztrál bozóttüzek elleni küzdelemre 56 millió forintot adományozott. A világ legszexibb nagymamájaként emlegetett nő most piacra dobott egy naptárat félmeztelen képeivel, amelynek bevételét szintén jótékony célra ajánlja majd fel.

hirdetés

A két modell egy olyan akciót is indított, amely alapján minden olyan felhasználónak egy hónap ingyenes hozzáférést biztosítanak csatornájukhoz, akik adományt küldtek az élelmiszerbank részére.

A két modell azt szeretné, ha minél több OnlyFans-előfizetőben ébresztenék fel a jótékonykodás iránti vágyat, de egyúttal azt is, hogy javítsanak egy kicsit a hivatásuk renoméján: ne csupán két meztelenkedő nőt lássanak, hanem a dús keblek mögött rejlő jótékony lelkeket.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk