hirdetés

A NAP SZÉPE

Vasárnap szépe: Ilky

"A szeretetben meg kell lennie az erőnek, hogy önnön bizonyosságát megtalálja. Attól kezdve már nemcsak vonzódik, maga is vonzani kezd." Ez a szándékom... Szeretek énekelni, álomvilágba élni, rajzolni, sminkelni, alkotni. Valójában a munkám a hobbim, nagyon szerencsés és boldog embernek tartom magam. Sminkes vagyok. A videoklipektől, a divatbemutatókig, a versenyzéstől a sminkoktatásig a magazinos megjelenésig, a céges megbízásokon át a sminktetoválásig igyekszek kimagaslóan teljesíteni. Jelenleg fotósokkal dolgozok együtt, egyszerre sminkes, stylist és asszisztens is vagyok. "Hivatásomnak érzem az emberek széppé varázslását, olyan rejtett szépségek felszínre hozását, amiről még maguk sem tudnak. Ez tesz boldoggá, ez a munkám iránti szenvedélyem lényege" LOVE ♥ FIRE ♥ COLOUR

Link másolása

hirdetés

A szeretetben meg kell lennie az erőnek, hogy önnön bizonyosságát megtalálja. Attól kezdve már nemcsak vonzódik, maga is vonzani kezd.

Ez a szándékom...

Szeretek énekelni, álomvilágban élni, rajzolni, sminkelni, alkotni. Valójában a munkám a hobbim, nagyon szerencsés és boldog embernek tartom magam.

Sminkes vagyok. A videoklipektől, a divatbemutatókig, a versenyzéstől a sminkoktatásig a magazinos megjelenésig, a céges megbízásokon át a sminktetoválásig igyekszek kimagaslóan teljesíteni. Jelenleg fotósokkal dolgozok együtt, egyszerre sminkes, stylist és asszisztens is vagyok.

Hivatásomnak érzem az emberek széppé varázslását, olyan rejtett szépségek felszínre hozását, amiről még maguk sem tudnak. Ez tesz boldoggá, ez a munkám iránti szenvedélyem lényeget;

hirdetés

LOVE ♥ FIRE ♥ COLOUR

kép

kép

kép

kép

kép

kép


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
A NAP SZÉPE

Újabb szexi, meztelen fotót mutatott magáról Alessandra Ambrosio

A brazil modell legújabb képén ruha nélkül fekszik a földön.

Link másolása

hirdetés

Újabb szexi fotót mutatott magáról Alessandra Ambrosio. A brazil modell gyakran oszt meg magáról bevállalós képeket, nemrég például egy hegyoldalra feküdt ki ruha nélkül.

A gyönyörű modell legújabb képén is meztelenül hasalt le a földre, kezében néhány növénnyel.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
A NAP SZÉPE

Tóth Andi szexi dominaként villantotta meg formás fenekét a Dancing with the Stars parkettjén

Az énekesnő és Andrei Mangra dögös produkciójától ismét mindenkinek tátva maradt a szája.

Link másolása

hirdetés

Szombaton a Halloween témájában zajlott a Dancing with the stars műsora. Tóth Andi és Andrei Mangra produkciója pedig elképesztően dögösre sikeredett. Az énekesnő és táncpartnere ezúttal Paso Doble-t táncolt.

Andi szexi dominaként lépett színpadra, a produkció egyik pontján pedig a szoknyáját is letépték róla a körülötte táncoló férfiak.

Így az énekesnő formás fenekét is megmutatta a tánc közben, hiszen a szoknya alatt egy fekete bodyt viselt, amihez egy combcsizma társult. Ráadásul a produkcióban több elképesztő akrobatikai elem is szerepelt.

Videó: Tóth Andi és Andrei Mangra produkciója


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
A NAP SZÉPE

Csak egy melltartó volt Heidi Klumon, amikor lefotózták

Vacsorához készülődött a modell, aki 48 évesen is fantasztikusan néz ki.

Link másolása

hirdetés

Heidi Klum ahogy közelít az ötvenhez, egyre kevésbé lesz szégyenlősebb, bár ez korábban sem volt rá jellemző...

Most egy igencsak merész képet posztolt az Instagram-oldalára. Mivel nincs más rajta, mint egy melltartó, ezért igencsak megmozgatta a rajongók fantáziáját.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
A NAP SZÉPE

Ritka szexi képet posztolt magáról Tóth Andi az Instagramon

Az énekesnő amúgy a közelgő MTV EMA Gálával kapcsolatban írt a rajongóknak.

Link másolása

hirdetés

Az énekesnő, akit nemrég hazugságvizsgálóra kötöttek, rég látott szexi fotóval örvendeztette meg a követőit az Instagramon.

Tóth Andi most a közelgő MTV EMA Gálával kapcsolatban írt a rajongóknak.

„Srácok! Pontosabban az ország leghangosabb és legkreatívabb zenei rajongói!! Ha úgy érzed, illik rád a jelző, akkor ott a helyed november 14-én a budapesti MTV EMA SHOW-N, egy nemzetközi zenei eseményen, ahol a színpad mellől pacsizhatsz a kedvelt hazai és nemzetközi sztárokkal! Most hétvégén az MTV jegyekkel ajándékozza meg azokat, akik elsőként érkeznek a helyszínre” – írta az posztjában.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: