A NAP SZÉPE

Tangában mutatta meg bomba alakját a Baywatch 54 éves sztárja, aki egyesek szerint már öreg a szexizéshez

A fotók alapján Donna D'Errico nemcsak néhány évet, hanem néhány évtizedet is letagadhatna a korából.

Link másolása

Nem sokat bízott az emberek fantáziájára Donna D'Errico, aki falatnyi tangában posztolt egy képet magáról hétfőn, írja a Daily Star. A Baywatch egykori sztárja fricskának szánta a felvételt azoknak az internetes trolloknak, akik szerint már „túl öreg” a színésznő.

A sorozatban 1996 és 1998 között 18 epizódban Donna Marcót alakító sztárt otthonában fotózták le fehérneműben. Az 54 éves egykori modell természetes sminkje, vállára dobot barna haja csak még jobban kiemelte feltűnő szépségét. A Baywatch-ban még szőke sztár eközben a kezében szorongat egy selyemköntöst. A fotóhoz pedig annyit írt, hogy szereti ezt a képet és véleménye szerint jól néz ki.

Donna D'Erricót még júniusban találták meg az online trollok. A gyűlölködők azzal kezdték ki a hírességet, hogy az ő korában már nem szabadna ilyen szűk ruhadarabokat vagy bikinit viselnie. A színésznő azóta több fotót is posztolt bomba alakjáról.

Az őt kikezdőknek pedig azt üzente, hogy hagyják békén, és különben is: amikor majd 80 éves lesz, boldogan fogja nézegetni ezeket a fotókat, hogy milyen jól nézett ki még néhány évvel korábban is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


A NAP SZÉPE
Sofia Vergara teljesen meztelenül fekszik a kávészemek tengerében
A dögös színésznő a kávé világnapja alkalmából osztotta meg a szexi képet.

Link másolása

Sofia Vergara nemcsak a világ egyik legjobban kereső színésznője, de az egyik legdögösebb is. Szépsége 49 évesen sem fakul, még most is bomba formában van. A kolumbiai híresség viszont szeret nosztalgiázni, gyakran oszt meg olyan fotókat magáról közösségi oldalain, amelyek még fiatalabb korában készültek róla. Talán sokan nem tudják, de Sofia modellként kezdte karrierjét, egy Pepsi reklámban szerepelt először, miután felfedezték egy strandon. Így hát nem csoda, hogy számos remek fotó készült róla fiatalon. Még fekete hajjal is hódított:

A dögös szépség most a kávé világnapja alkalmából töltött fel Instagram-oldalára egy régebbi fotót magáról.

Ezen teljesen meztelenül fekszik kávészemek tengerében.

"Teljesen kolumbiai kávé" - írta a képhez viccelődve, utalva kolumibai származására. Követőit persze sikerült teljesen lenyűgöznie ezzel a merész fotóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk