?> /szepsegek/rita-12-pub/ Péntek szépe: Rita | szmo.hu
hirdetés

A NAP SZÉPE

Péntek szépe: Rita

Álma, hogy grafikus és ruhadesigner legyen.

Link másolása

hirdetés

21 éves vagyok, 1 éve élek az Egyesült Királyságban a párommal. Én nem modell és nem is személyi edző szeretnék lenni. Az én álmom, hogy megszelídítsem a művészetet; grafikus és ruhadesigner szeretnék lenni. A szenvedélyemmel próbálok eggyé válni - ahogy néhány fotómon is látszik. Célom, hogy a bonyolult világot egyszerűen tolmácsolhassam az embereknek.

kép

Első emlákezetes és szép emlékem Angliából, fotózás egy észt barátommal. Bradgate Park, Anglia.

kép

hirdetés

Erről a képről és a hátamon lévő csodaszarvas grafikámról sokat lehetne mesélni, de inkább ráhagyom a ti gondolataitokra.

kép

A párommal, amint mindeketten áldozatul estünk a munkámnak.

kép

Az élet fájának ölében. Bradgate Park, Anglia.

kép

Nyári szellő. Bradgate Park, Anglia.

kép

Második fotózásom Angliában. Ahogy én a grafikának, úgy a párom a fotózásnak kötelezte el magát. Motiváljuk és segítjük egymást az életben és a célunk felé vezető úton is. Ezt a képet ő készítette. Kirby Hall, Anglia

kép

Egy másik kép Kirby Hall-ból.

kép

Bradgate Park-i fotózás a párom szemszügéből.

kép

Végezetül ahonnan minden elkezdődött: Bradgate Park, Anglia.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
A NAP SZÉPE

Tóth Andi szó szerint mellbedobással indult új klipje forgatására

Kocsiban készült huncut szelfije nem meglepő módon elnyerte férfi követői tetszését az Instagramon.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi most teljes gőzzel zenei karrierjére koncentrál, hamarosan megjelenik új albuma. Nemrég kiadta az egyik új számát, amely elég sikeres lett a YouTube-on, a toplista elejére is felkerült. Sokan dicsérték az énekesnőt, hogy végre egy olyan dalt írt, amely őszinte, szívből jövő, sőt több ismert ember is úgy vélte, hogy nagyon jól sikerült ez a szerzemény.

Ugyanakkor akadtak olyanok is szép számmal, akik azért kritizálták, mert szerintük nem lehet rendesen érteni a dalszöveget. Ezt Bereczki Zoltán is megjegyezte egy műsorban, Andi pedig el is ismerte, hogy a munkatársaitól is megkapta, hogy artikulálhatna jobban, de ő szándékosan nem akart.

A korábbi X-Faktor-győztes már egy másik új dalából is mutatott egy kis ízelítőt, ma pedig a klipet forgatja hozzá. Instagram-sztoriban posztolt is egy-két rövidebb videót, amiben betekintést nyerhetünk a forgatás kulisszái mögé.

Az énekesnő a forgatás helyszínére tartva készített magáról egy huncut szelfit is, amellyel beharangozta a hamarosan (egészen pontosan két hét múlva) érkező klipjét. A fotót látva viszont aligha jut bárkinek is eszébe a zene, mert igencsak a dekoltázsra terelődik a figyelem.

Lapozz a képhez!

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés
A NAP SZÉPE

Rihanna szexi bikiniben pózolva mutatta meg formás idomait

Az énekesnő úgy is nagy sikert aratott dögös fotóival, hogy nem igazán tudott mit hozzájuk fűzni.

Link másolása

hirdetés

Rihannáról nem hallani mostanában túl sokat, főleg mivel zeneileg nem volt túl aktív az elmúlt években (utolsó albuma öt évvel ezelőtt jelent meg), inkább üzletasszonyként ért el sikereket. Idénre viszont saját divatmárkája, a Fenty is becsődölt, de szerencséje két másik márkájával, a Fenty Beauty-val és a Savage x Fenty-vel még mindig jól keres.

Nemrég viszont kiderült, hogy összejött A$AP Rocky-val, akivel régóta jó barátságot ápolt, bár a bulvársajtó már 2013-tól összeboronálta őket. Kapcsolatukat a rapper erősítette meg egy interjúban, amelyben élete szerelmének nevezte a barbadosi szépséget.

Az énekesnő Instagram-oldalán sem posztol túl gyakran, de most

hirdetés
hosszú idő után először meglepte rajongóit egy igazán dögös képpel.

Ezen bikiniben pózol, és bár azt írta, nem igazán van mit mondania róla, de azért így is nagy sikert aratott vele követői körében.

Lapozz a fotóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
A NAP SZÉPE

Teljesen átlátszik az egyik mellénél Tolvai Reni fehér ruhája, be is szóltak neki kommentekben

Az énekesnő épp klipet forgat, ott viselte a merész ruhát. De több komemntelő szerint is ízléstelen lett a szettje.

Link másolása

hirdetés

Tolvai Reni éppen legújabb klipjét forgatja. A forgatásról pedig néhány fotót is megosztott. Ezeken látható, hogy az énekesnő ismét nem fogja vissza magát, ha dögösségről van szó, ezúttal is elég szexi ruhákban láthatjuk majd a klipben.

A képek szerint Reni egy fehér ruhát is visel majd a klipben, ami első körben nem is lenne annyira extra, viszont az egyik melle teljesen átlátszik, csupán a mellbimbóját takarja egy kis részen.

Lapozz a kommentekért:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
A NAP SZÉPE

Palvin Barbi bikinis fotón mutatta meg bomba alakját

A világhírű magyar modell egy párducmintás bikiniben pózol a vízparton.

Link másolása

hirdetés

Palvin Barbi az Instagramján számolt be arról, hogy egy kis sznorkelezéssel tölti a hétvégét. A világhírű magyar modell követői nagy örömére egy ekkor készült bikinis fotót is mutatott magáról.

Palvin Barbi a képen párducmintás bikiniben pózol a vízparton, haját pedig két copfban fonta össze.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk