hirdetés

A NAP SZÉPE

Repülés közben is szexik a Nemzet Szépe lányai

Özer Nóra, a tavalyi Nemzet Szépe győztese és Biba Kitti, az idei szépségverseny első udvarhölgye kipróbálták a legújabb fitneszőrületet, a bungee fitet.
Rénes Szilvi fotói - szmo.hu
2017. december 15.

hirdetés

A bungee fitet eredetileg táncos fellépésekhez fejlesztették ki Thaiföldön, de mára a világ számos pontján elterjedt, és egyre többen űzik. A főszereplő ebben a sportban egy gumikötél, ami az ugrások és mozgások végrehajtásában nyújt segítséget. Egyik végét a plafonra rögzítik, a másik végét pedig a derekat körülölelő övre.

A bungee fit koreográfiái könnyen elsajátíthatók, semmilyen előképzettséget nem igényelnek, az eszközök pedig teljesen biztonságosak, hiszen 500 kilogrammig terhelhetőek.

Most a Nemzet Szépe korábbi győztesét és idei udvarhölgyét lógatták fel a cél érdekében. Biba Kitti élvezte az edzés minden egyes percét. Elmondása szerint a súlyzós tréningeket egyébként sem szereti, mert ezekben nincs változatosság.IMG_8554_PREIMG_8591_PREIMG_8609_PREIMG_8619_PREIMG_8633_PREIMG_8636_PREIMG_8645_PREIMG_8651_PREIMG_8667_PREIMG_8693_PREIMG_8696_PREIMG_8708_PRE

„Olyan érzés, mintha repülne az ember, de közben azért meg is dolgoztat"

– mondta az udvarhölgy. „Szeretem a sportot, művészeti középiskolába jártam, 15 évig heti 20 táncórám volt. Ez egy éve fejeződött be, mikor egyetemre kerültem. Egyelőre keresem a helyem, hogy mi legyen az igazi, de a bungee fit bejön” - tette hozzá Biba Kitti.

hirdetés

Özer Nóra szintén arról számolt be az edzés után, hogy szabadságérzetet adott neki a levegőben lógni.

„Tényleg minden izmommal tartanom kellett magam. Inkább a mély izmokat dolgoztatja meg, tehát nem egy természetellenes dolog, ami fontos számomra. Edzés és élmény egyben”

– fogalmazott a Nemzet Szépe első koronázott királynője. Mint mondta, ő konditerembe jár, de sokkal szívesebben mozgatta meg magát a levegőben.

„Egy kardiogépen alig bírok ki húsz percet, egyfolytában az órát nézem és figyelem, hogy mennyi van még hátra. Nem azért, mert fárasztó, hanem mert nagyon unalmas. A bungee fitben az a jó, hogy csoportos, nevetünk közben, és jó hangulatban telik az óra” – magyarázta.IMG_8721_PREIMG_8723_PREIMG_8726_PREIMG_8747_PREIMG_8752_PREIMG_8760_PREIMG_8765_PREIMG_8782_PREIMG_8792_PREIMG_8809_PREIMG_8814_PRE

A szépség egyébként elmondása szerint a sport mellett annak köszönheti jó alakját, hogy cukormentes, lisztmentes ételeket fogyaszt, ugyanakkor a kenyérről sosem tudna lemondani. A titok szerinte az, hogy mindent meg lehet enni, de csak mértékkel, és ne este 11 órakor.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk