A szuperszexi Nina Daniele lett 2018 playmate-je

A bronxi születésű lány fotóitól szóhoz sem lehet jutni.

Link másolása

A Hugh Hefner nevéhez fűződő Playboy magazin minden évben kiválasztja az év playmate-jét. A szerencsés lány a magazin szereplői közül kerül ki.

Nem volt ez másként 2018-ban sem. Nina Daniele lett a kiválasztott lány, akinek a fotóitól nemcsak a férfiaknak, hanem a nőtársainak is tátva marad a szája. Kreol bőr, bájos arc, kacér mosoly...inkább mutatjuk a fotókat.

Well Damn. I don’t even know what to say. I’ve never wanted something so much in my life and to see it manifest is a dream come true. I’ve been thinking about what I wanted to say and how I wanted to say it; hoping all the right words would come to me and I’d pop off with something profound but I can’t even think right now, I’m actually crying because I’m so overwhelmed LOL I guess that’s the most honest reaction I can have. I’m usually so good with words and for once I have none. Thank you to everyone at @playboy for making my dreams come true. Thank you for believing in me, for trusting me and for accepting me. Thank you for giving me this platform, this is gonna be one hell of a year AND YOURE STUCK WITH ME NOW MWAHAHAHAHA!!! ??? Thank you @cooperbhefner you are one in a million. I’m so honored to work at your side at something so incomprehensibly huge I can’t even wrap my head around it at times. You are an inspiration to this world! Thank you @deacsy for your vision and your creativity, thank you for seeing the Femlin and me and trusting me to recreate her in bringing your vision to life. Thank you @thisannaisbananas for being unapologetically you, for being brilliant and outspoken, for being a true light in my life. Thank you @tamaraprahamian for always keeping me calm and collected, for making me feel safe and under control when the world is spinning. Thank you to my rock @jhanellecastillo ❤️ for being my biggest supporter, for encouraging me beyond belief and loving me in ALL my moments. ?? @arigbyw @jeremi.lt @patrickpalacios @inretrospekt @evan.would @wishy0uwerenthere @___lo__ @jd_aguon @danielbuerge @lizstewartproductions @elizabethsuman THANK YOU TO THIS TEAM ? @jenniferstenglein you incredibly talent beautiful GODDESS YOU!! MAKEUP @yomatisse STYLING @awildatheart HAIR @amber_duarte THANK YOU TO EVERYONE who has followed my journey, who has encouraged me and supported me and VOTED for me. I love you all so much and I’m so excited to share with you something so special to me that was made possible because you believed in me too. I AM THE NEWEST PLAYBOY PLAYMATE OF THE YEAR 2018!! TURN UP!!! YASSSSSSS ? #PMOY2018 #thesavagebunny

NINA DRAMA ?TheSAVAGEbunny (@ninamariedaniele) által megosztott bejegyzés,


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


A NAP SZÉPE
Palvin Barbi azzal viccelődött, hogy magyarként simán leissza párját és sógorát az Oscar-gála afterpartiján
A modell egy visszafogottan szexi, testhez álló ruhában jelent meg a Vanity Fair partin színész párja, annak ikertestvére és az ő barátnője társaságában.

Link másolása

Palvin Barbi az elmúlt években részt vett az Oscar-gála utáni hivatalos afterpartin, és idén sem hagyta ki a bulit, ahol a sztárvilág színe-java képviselteti magát, nemcsak színészek.

A modell ezúttal is párjával, a színész Dylan Sprouse-zal érkezett a Vanity Fair Oscar-partira, hozzájuk pedig csatlakozott Dylan ikertestvére, a szintén színész Cole Sprouse és jó barátja, a King Princess művésznéven futó énekesnő is.

Barbi egy testhez álló, hosszú fekete ruhába bújt, amelynek a mellrész alatt és felett is volt kivágása. Ehhez egy kicsit áttetsző magassarkút és egy ezüstösen csillogó retikült választott.

Párja, Dylan pedig a klasszikus fehér ing, fekete szmoking és csokornyakkendő mellett döntött.

Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images
Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images

A parti kezdetén a Vanity Fair megkérdezte a négyestől, hogy hogyan vágnak neki az estének, mik a terveik. Erre Barbi "sógora", Cole Sprouse rávágta, hogy életben maradni, ugyanis arra számít, az lesz a tét, ki tud utolsónak talpon maradni. Erre az egyik riporternő azt mondta, hogy ő rá fogadna, mire Barbi közbeszólt:

"Hé, egy magyar is van itt. Simán leiszom őket, aztán elsétálok"

- viccelődött, mire a riporternő azonnal helyesbített: lehet, hogy inkább a magyar modell fog nyerni.

Íme a jelenet:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

A NAP SZÉPE
Metzker Viki melltartó nélkül, fehér ingben pózol legújabb fotóján
Merész képet posztolt közösségi oldalán a lemezlovas.

Link másolása

Metzker Vikitől már megszokhattuk, hogy gyakran oszt meg szexi fotókat magáról az Instagram-oldalán.

A lemezlovas szombat délután is egy ilyen fotóval jelentkezett be.

A pikáns fotón Vikin mindössze egy Calvin Klein bugyit és egy inget visel, ami alá ezúttal melltartót sem húzott.

A komment szekcióban természetesen záporoznak a dicsérő hozzászólások.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


A NAP SZÉPE
Szexi, csipkés bikiniben fotózkodott Dubajban Kiss Virág
A fitneszlady több dögös képet is megosztott. Többek közt arról is, hogyan edzett a tengerparton.

Link másolása

Dubaj mindig népszerű a celebek körében, de télen különösen, hiszen amikor nálunk hideg van, ott mindig kellemes az idő. A magyar hírességek közül is többen megfordultak az utóbbi hetekben az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és második legnagyobb városában.

Most Kiss Virág testépítő töltött el ott néhány napot, és természetesen folyamatosan posztolt is arról Instagram-oldalán, hogy mit csinált. Például szexi edzőszettben sportolt a tengerparton, de egy nagyon dögös ruhában is fotózkodott egy étteremben.

Természetesen nem maradhatott el a bikinis fotó sem, a fitneszlady egy csipkés, fekete darabot vett fel a fürdéshez.

Virág a párjával utazott el Dubajba, másfél éves kislányukat azonban nem vitték magukkal. Ezt a szerelmével közös fotó alatt válaszolta egy kommentelőnek, aki azt írta, ő nem tudná otthon hagyni a gyerekeit.

"Egy születésnapra jöttünk a hétvégére, 3 napra, olyan programokra, amik egyáltalán nem gyerekbarátok, és nem az ő napirendjéhez, hanem 16 másik felnőtt emberhez vannak igazítva, nem akartuk 'kirángatni'. Zoé nagyon élvezi a nagyszülőkkel ezt a pár napot, és igen, visszajövünk vele családosan, ahol hozzá van igazítva minden"

- írta hozzászólásban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


A NAP SZÉPE
Görög Zita csábos fehérneműben mutatta meg, milyen remekül néz ki
A háromgyerekes műsorvezető azt is elárulta, mi kell ahhoz, hogy ilyen jó formában legyen.

Link másolása

Görög Zita a szépséges modell, műsorvezető, színésznő, háromgyerekes édesanya még mindig kiváló formában van. Ezt egy dögös-csipkés fehérneműs fotóján is megmutatta. Azt is elárulta, mi kell ahhoz, hogy ilyen jó formában legyen:

"Nem kell ahhoz Valentin-nap, hogy vonzónak érezzem magam. A pasim pillantásai kellenek, egy adag szerelem, önmagam elfogadása. És persze nem árt egy kis torna sem, amire baromi nehezen vettem rá magam"

- írta a fotóhoz.


Link másolása
KÖVESS MINKET: