hirdetés

A NAP SZÉPE

Szombat szépe: Nóri

Nóri fő célja, hogy másokon segítsen. A fotók mellett rengeteg idézettel pályázott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. április 19.

hirdetés

Belső motivációs bázisomból eredendően céljaim között szerepel az, hogy a munkámban eszközölt lelkes tetteim tükröződjenek a társadalomban és hasznossá váljanak a mindennapi emberek, embertömegek számára. Eme harcok közepette sem szabad feladnunk, hanem támogató kezet nyújtani az értetlenség és tudatlanság hálójában vergődő egyéneknek, akik egy idő után nyitottabbá válnak a tanításokra, melyeket készek befogadni és interiorizálni.

Másik célom lehetőséget adni az embereknek, hogy felfedezhessék belső értékeiket, visszanyerhessék elvesztett hatalmukat életük felett, majd lelki erővel telítetten ráébredjenek életük valódi értelmére, mely felismerése révén beteljesíthetik valódi küldetésüket.

kép

Elmondok neked egy titkot. Bárkinek a ládáját kinyithatod, csak ismerned kell hozzá a varázsszót. Mindenki zárját más oldja fel, néhány kedves szó, egy gesztus, és már nincs is lakat. Van, hogy a puszta jelenléted is elég. Neked kell kitalálni mi is a kulcs pontosan, de hidd el nekem, megéri.

kép

hirdetés

A boldogság a nyugodt elme gyümölcse. Kösd gondolataidat a békesség, kiegyensúlyozottság, nyugalom, biztonság, isteni útmutatás eszméihez, és elméd boldogságot terem.

Joseph Murphy

kép

Az igazi bátorság valószínűleg az, amikor valaki legyűri a félelmét, és olyasmit visz végbe, amit egyébként sohasem merne.

Louis de Berniéres

kép

Az az ember, aki többé nem választhat, megszűnik ember lenni.

Anthony Burgess


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk