/szepsegek/kobol-anita-szexi-fehernemus-keppel-bizonyitotta-szeret-no-lenni-foto-insta/
hirdetés

Szexi fehérneműs képpel bizonyította Köböl Anita, hogy szeret nő lenni

A műsorvezető egy bugyis-melltartós képet osztott meg magáról nőnap alkalmából.
hirdetés

Nagyon dögös képet posztolt Instagram-oldalára Köböl Anita a nőnapon. A csinos műsorvezető fekete melltartóban, bugyiban, és egy apró bőrdzsekiben pózol a szexi fotón, amihez egy inspiráló szöveget is fűzött:

"A NŐ - erős, bátor, bölcs, inspiráló, gyengéd, érzékeny, érzéki, kitartó, megújulni képes, titokzatos, szenvedélyes, gondoskodó, pimasz, ha elbukik feláll, harcos, odaadó.... Szeretek nő lenni"

- írta a fotóhoz a műsorvezető.

A NŐ - erős, bátor, bölcs, inspiráló, gyengéd, érzékeny, érzéki, kitartó, megújulni képes, titokzatos, szenvedélyes, gondoskodó, pimasz, ha elbukik feláll, harcos, odaadó.... Mi jut még eszetekbe a nőkről? . Ma egy csodás közösség részeként rengeteg inspiráló, különböző életutakat bejárt nővel találkoztam, és lenyűgözött az a sokszínűség, az a kitartás, erő, akarat, ami bennünk, nőkben rejlik. A megélt fájdalmak, a lenyűgöző gondolatok, a személyiségek összetettsége, a nyitottság a világra, a mindig felállni képes, határtalan akaraterővel rendelkező, olykor önfeláldozó, bölcs nők ma egy aprócska csodát hoztak létre ott, abban a kis teremben. De nők milliói világszerte. Szeretek nő lenni. Köszönöm Nektek! ?❤️ #womenspiration @womenspirationbp

801 Likes, 35 Comments - Köböl Anita (@kobol.anita) on Instagram: "A NŐ - erős, bátor, bölcs, inspiráló, gyengéd, érzékeny, érzéki, kitartó, megújulni képes,..."

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk