A NAP SZÉPE

Szexi fehérneműs képet posztolt Sofia Vergara – fekete hajjal is elképesztően dögös volt

Egy régebbi fotóját osztotta meg a színésznő, amin igencsak mély dekoltázst villantott. Sokak szerint úgy néz ki ezen, mint Sophia Loren.

Link másolása

A még 47 évesen is bomba formában lévő Sofia Vergara szeret nosztalgiázni, gyakran oszt meg olyan fotókat magáról, amelyek még fiatalabb korában készültek róla.

Ezeket elnézve viszont a legtöbbször azt mondhatjuk, hogy olyan, mintha nem fogna rajta az idő vasfoga, hiszen még mindig elképesztően jól néz ki, és jó pár évet letagadhatna.

A Modern család sztárja most egy szexi képpel emlékezik vissza arra az időszakra, amikor még fekete hajjal hódított. Merthogy őt inkább barna hajjal ismerhetjük, bár néha szeret szőkésebb színre váltani.

Most egy korábbi fotóját osztotta meg rajongóival, amin viszont még igencsak sötét volt a haja, és ha nem tudnánk, hogy ő van a képen, talán meg sem ismernénk első ránézésre.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


A NAP SZÉPE
Sofia Vergara teljesen meztelenül fekszik a kávészemek tengerében
A dögös színésznő a kávé világnapja alkalmából osztotta meg a szexi képet.

Link másolása

Sofia Vergara nemcsak a világ egyik legjobban kereső színésznője, de az egyik legdögösebb is. Szépsége 49 évesen sem fakul, még most is bomba formában van. A kolumbiai híresség viszont szeret nosztalgiázni, gyakran oszt meg olyan fotókat magáról közösségi oldalain, amelyek még fiatalabb korában készültek róla. Talán sokan nem tudják, de Sofia modellként kezdte karrierjét, egy Pepsi reklámban szerepelt először, miután felfedezték egy strandon. Így hát nem csoda, hogy számos remek fotó készült róla fiatalon. Még fekete hajjal is hódított:

A dögös szépség most a kávé világnapja alkalmából töltött fel Instagram-oldalára egy régebbi fotót magáról.

Ezen teljesen meztelenül fekszik kávészemek tengerében.

"Teljesen kolumbiai kávé" - írta a képhez viccelődve, utalva kolumibai származására. Követőit persze sikerült teljesen lenyűgöznie ezzel a merész fotóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk