hirdetés

A NAP SZÉPE

Egy 19 éves izraeli modellé lett 2020 legszebb arca

Shelbia az elmúlt 4 évben minden alkalommal az élmezőnyben végzett.
Címkép: yaelshelbia/Instagram - szmo.hu
2021. január 02.

hirdetés

Egy jelenleg katonai szolgálatban lévő, 19 éves modell nyerte el a “2020 legszebb arca” címet. Yael Shelbia már korábban is többször élmezőnyben végzett a rangos versenyen.

“Még soha nem lettem első semmiben, úgyhogy nagyon jó érzés. Tiszta szívből köszönöm minden szavazónak!” - hálálkodott a lány, aki jelenleg az izraeli légierőnél teljesít kötelező katonai szolgálatot.

Shelbia emellett modellkedik is, már több alkalommal vett részt az egész országra kiterjedő divatkampányokban, valamint az arcát adta Kim Kardashian sminkmárkájához is.

A lány eddig összesen négyszer nevezett a TC Candler által kiírt versenyen. 2017-ben a tizennegyedik, 2018-ban a harmadik és 2019-ben a második helyre került, míg végül 2020-ban megnyerte a versenyt.

Shelbia, aki az Instagramon közel egymillió követővel rendelkezik, jelenleg a 35 éves Brandon Korff barátnője, aki a milliárdos Sumner Redstone unokája.

hirdetés

A TC Candler szerint az esztétikum csak egyetlen szempont, az elegancia, a méltóság és az eredetiség is megjelenik az általuk értékelt arcokon.



hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk