/szepsegek/azta-weisz-fanni-elkezdett-izmot-pakolni-magara-az-eredmeny-pedig-mar-most-latvanyos/
hirdetés

A NAP SZÉPE

Azta: Weisz Fanni elkezdett izmot pakolni magára, az eredmény pedig már most látványos

A csinos modell pár hónapja döntött úgy, hogy a figyelmeztetésekre hallgatva ezentúl több időt szán az edzésre.
hirdetés

Weisz Fanni mindig is rendkívül csinos volt, ám az utóbbi időben egyre gyakrabban kritizálták amiatt, hogy túl vékony. Ezért a modell úgy döntött, hogy változtat az életmódján.

Fenni három hónapja vágott bele az izomépítésbe, és a hatása máris igen látványos. Legújabb fotóján megmutatta, hogy kockás hasra tett szert.

Itt már elkezdte az edzéseket:

Nem rég végeztem az edzéssel, és most egy picit napozok!? #ad #gymbeamhungary #pink #goodtime

6,148 Likes, 7 Comments - Weisz Fanni (@realweiszfanni) on Instagram: "Nem rég végeztem az edzéssel, és most egy picit napozok!? #ad #gymbeamhungary #pink #goodtime"

hirdetés

Egy gyors edzés, aztány irány fotózásra!??? #gymbeamhungary #edzes #fotozas #ad

5,494 Likes, 6 Comments - Weisz Fanni (@realweiszfanni) on Instagram: "Egy gyors edzés, aztány irány fotózásra!??? #gymbeamhungary #edzes #fotozas #ad"

Nincs is jobb mint a hetet befejezni egy "jó" lábedzéssel..??! Nem szeretem és szerintem az egyik legrosszabb edzés ha a lábakat kínozzuk!? #gymbeamhungary #ad

8,147 Likes, 21 Comments - Weisz Fanni (@realweiszfanni) on Instagram: "Nincs is jobb mint a hetet befejezni egy "jó" lábedzéssel..??! Nem szeretem és szerintem az egyik..."

De nem állt le, és az eredmény már jól látszik.

"Imádom, hogy vékony vagyok, nem is szeretnék hízni, viszont azt aláírom, hogy izom az kellett nekem. Nyilván nem szeretném túlzásba vinni, de most nagyon jól érzem magamat a bőrömben!

És ami a legfontosabb, a Férjemnek mindig tetszem! Próbáljátok ki Ti is, és járjatok el mozogni. Először csak heti 1-2 nap és aztán ráéreztek az ízére! Nincs kifogás, hogy "nincs rá időm"! Mindig mindenre van idő, főleg az egészségesre! Egy héten 168 óra van... ha abból nem tudsz magadra és a mozgásra fordítani 4-5 órát, akkor nincs miről beszélni! Állj fel és irány mozogni. Imádlak Titeket" - írta a képhez.

A fotóért lapozz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk