/szepsegek/anyaszult-meztelen-fotot-osztott-meg-egyik-lanyarol-kris-jenner/
hirdetés

A NAP SZÉPE

Anyaszült meztelen fotót osztott meg egyik lányáról Kris Jenner

A Kendallról készült kacér kép egy ausztrál fotóművész alkotása és egy kaliforniai galéria falán is megtekintheti a nagyérdemű.
hirdetés

A pajzán villantások és magamutogató fotók versenyét minden valószínűség szerint a Kardashian família nyerné, de azért az valahol mégiscsak meglepő pillanat, amikor egy anyuka posztol meztelen fotót saját lányáról.

Kris Jenner azonban büszke édesanya módjára Instagram-oldalára is kitett egy kendőzetlen képet Kendall Jennerről, amin a 23 éves modell a tengerparton ruha nélkül pózol - természetesen olyan művészi kompozícióban, hogy semmi szeméremsértő ne látszódjék.

Mondjuk Kendallt sem kell félteni bevállalóság terén. A Vanity Fair Oscar-gála után rendezett afterpartiján például bugyi nélkül, egy meglehetősen kihívó ruhában mulatott, illetve nemrég a Vogue fotózásán is ledobta az összes textilt a tavalyi év legjobban fizetett modellje.

Kendall Jenner, her daddy long legs and her mom, Caitlyn at Vanity Fair 2019? ( February 25 )

479 Likes, 29 Comments - GiKeLLa (@thehadidsjennervibe) on Instagram: "Kendall Jenner, her daddy long legs and her mom, Caitlyn at Vanity Fair 2019? ( February 25 )"

hirdetés

Ha kíváncsi vagy a friss, pikáns fotóra, lapozz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk