hirdetés

A NAP SZÉPE

A nap szépe: Anna

A nap szépe sorozatunkban ezúttal Annát mutatjuk be.

Link másolása

hirdetés

Anna 27 éves. "Hercegszántón és Nagybaracskán nevelkedtem, majd Budapesten tanultam a horvát nemzetiségi iskolában, hogy megtanuljam egyik gazdag hagyományokkal rendelkező nemzeti kisebbségünk nyelvét.

Jogi diplomát szereztem, és elvégeztem a Balkán szakértői posztgraduális képzést is. Diplomataként dolgozom, így minden nap kamatoztathatom azt a tudást, szellemi örökséget, amit magyarként egy nemzetiségi légkörben elsajátíthattam. Magyarok érdekeit védem munkám során, e feladatkört mindennél jobban szeretem."

"Ha mégis elfáradok, legszívesebben csak táncolok. Szerencsés vagyok, hogy 12 évig a Fáklya Művészegyüttes táncosa lehettem. Életre szóló élményekkel, barátságokkal gazdagodtam, és soha nem feledem a taps igazi viharát, a sminkelés nyugtató hatását, az öltözői hangulatot, a lámpalázat, a családom elfogult dicséreteit, mestereim kemény kritikáit."

hirdetés

"Példaképeim a Szüleim. Egyik kedvenc idézetem, fogalmazzunk úgy, hogy, mottóm Szentgyörgyi Alberttől származik: "Azzal dicsérlek, hogy szebbé teszem a teremtés rám eső zugát."

A képeket barátaim készítették, jóleső érzés visszanézni őket. Szerintem minden Nőről készülhetne profi fotósorozat, mert mindenkiben van valami Szép, csak a megfelelő szem kell hozzá! :)"

annabele

Ha tetszik Anna, nyomj egy lájkot! :)


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
A NAP SZÉPE
Szuperszexi fekete csipkecsodában mutatja meg tökéletes alakját Vasvári Vivien
Csak néhány pánt és némi csipke alkotja az igen dögös szettet.

Link másolása

hirdetés

Nem először láthatjuk Vasvári Vivient csábos fehérneműben, vagy binikiben.

A szexi modell most megint megmutatta tökéletes alakját. Ráadásul egy elképesztően dögös fekete fehérneműben, ami alaposan kiemeli az idomait.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
A NAP SZÉPE
Britney Spears teljesen meztelenül fotózta magát, csak combzokni van rajta
Az énekesnő a kezeivel és emojikkal takarta el intim testrészeit, de azért nem túl szégyenlős.

Link másolása

hirdetés

Úgy tűnik, Britney Spears élete ismét révbe ért. Az énekesnő nem is lehetne boldogabb most, hogy 13 év után tavaly felszabadult apja gyámsága alól, párja pedig megkérte a kezét. A 40. születésnapját így már felszabadultan, boldogságban úszva ünnepelhette meg - nem is akárhogyan.

Britney ugyanis egy valamit biztosan nem hagyott az óévben: a meztelenkedést. Instagram-oldalán előszeretettel szeret olyan képeket megosztani, amelyek nemcsak kihívóak, de igencsak sokat mutatnak a testéből.

Most is egy ilyen fotót posztolt, amelyen konkrétan csak egy combzoknit visel, egyébként teljesen meztelen. A kezével ugyan nagyjából eltakarta a melleit, de az egyik mellbimbóját már csak egy virág emojival sikerült lefedni, a nemi szervére pedig egy rózsaszín szív került.

"A szabad női energia még soha nem esett ilyen jól" - fűzte hozzá a képekhez.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
A NAP SZÉPE
Metzker Viki megmutatta, milyen dögös szerkóban indult a fellépésére
A népszerű lemezlovas egy sportos rövidnaciban és egy merészen kivágott felsőben állt a keverőpult mögé.

Link másolása

hirdetés

Metzker Viki általában dögös képeket oszt meg magáról, ám nemrégiben megmutatta, hogy néz ki smink nélkül.

Most azonban újra egy szexi fotót tett ki magáról a népszerű lemezlovas. Ezúttal munkába, fellépésre indult egy szuper szexi fehér szettben. A sportos rövidnacihoz egy mélyen dekoltált fölső jár, és persze egy nagyon csajos smink is.

Végül a helyszínről is bejelentkezett, megmutatta, hogy néz a keverőpultok mögött:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
A NAP SZÉPE
Tóth Andin nincsen karácsonyi felesleg, már most megmutatta tökéletes alakját
Andi már most az edzőteremben készül a nyárra. Az énekesnőnek azonban semmi oka az aggodalomra...

Link másolása

hirdetés

A nyári test télen készül, szokták mondani, ezt Tóth Andi komolyan is veszi. Már most ez edzőteremben küzd, hogy alakja még formásabb legyen.

Az énekesnőnek azonban semmi oka az aggodalomra, hiszen a karácsonyi lakomák után is szinte tökéletes az alakja. Kockás hasát és tónusos fenekét Instagram-oldalán mutatta meg.

A lányok irigykednek a komment szekcióban, hogy Andi nem igazán szedett fel plusz kilókat az ünnepek alatt.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: