/szepsegek/60-eves-ausztral-no-miss-world-szepsegkiralyno/
hirdetés

Egy 60 éves nő nyerte meg a Miss World szépségversenyt

Robyn Canner még ennyi idősen is káprázatosan néz ki.
hirdetés

A 60 éves Robyn Canner győzött idén a Miss World szépségversenyen, megelőzve számos, kevesebb mint feleannyi éves fiatal lányt. Az ausztrál nő ezzel országa legidősebb szépségkirálynője lett.- írja a Daily Mail.

A Miss World 2018 megmérettetésén 22 ország hölgyei küzdöttek a koronáért. A versenyzőknek különböző szettekben kellett megjelenniük, de az interjúkérdéseknél is bizonyítaniuk kellett.

carepage on Twitter

Robyn Canner, 60, has proven - yet again - that age is but a number. She has won the Ms World 2018 title from a field of beauties from 22 countries, aged from 26 years. https://t.co/tlfaDWkpgO

A győztes Robyn Cannerben sugárzó mosolya és fiatalos külseje mögött azonban egy nagy tragédiát átélt édesanya rejlik. Hét évvel ezelőtt ugyanis meghalt a 22 éves fia, aki rákban szenvedett.

hirdetés

"Miután elvesztettem Scottie-t, nagyon megzuhantam. Semminek nem volt már értelme, csak nehézségekbe ütköztem az életben. A versenyzés adott nekem önbizalmat és erőt ahhoz, hogy felálljak a padlóról. De nem gondoltam volna, hogy 4 évvel később én nyerem majd a Miss World címet"

- mondta az újdonsült szépségkirálynő.

A Sydney-ben élő asszony egyébként masszázsterapeutaként dolgozik, és csak 53 évesen kezdett el szépségversenyekre járni.

"A kor már nem egy stigma többé. Mindegy, hogy hol tartasz az életedben, mindig képes lehetsz csodálatos dolgokat elérni"

- véli Robyn Canner.

A Miss World 2018 győzteseként szeretné még inkább felhívni a figyelmet a fiatalkori rákbetegségre, és folytatni az eddigi jótékonykodását az ilyen betegségben szenvedőknek.

Im All News on Twitter

60-year-old Sydneysider Robyn Canner has taken out the title of Ms World 2018! ? #sun7 https://t.co/tVB27wRWZfhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk