hirdetés

A NAP SZÉPE

Bemutatjuk Adriennt

Adrienn 20 éves és Budakeszin lakik. Januárban bekerült a szépségversenyünk döntőjébe. Logisztikát tanul, de ennél jóval többre vágyik, és külkerre készül. Ezúttal nemcsak kérdeztük, de fotósorozatot is készítettünk róla.
Link másolása

hirdetés

Adrienn 20 éves és Budakeszin lakik. Januárban bekerült a szépségversenyünk döntőjébe. Logisztikát tanul, de ennél jóval többre vágyik, és külkerre készül. Ezúttal nemcsak kérdeztük, de fotósorozatot is készítettünk róla.

Mervai Márk interjúja

- Vannak-e már terveid, mit csinálsz a suli elvégzése után?

- Szeretnék külkerre járni, na meg persze a jogosítványt is jó lenne megszerezni, ami a munkához szinte kötelező, hisz anélkül semmi állást nem talál manapság az ember.

hirdetés

- A megszerzett tudásodat itt Magyarországon, vagy inkább külföldön szeretnéd használni?

- Elnézve a gazdasági állapotokat itt Magyarországon nem túl biztató a mostani helyzet, de ugyanakkor szeretnék itthon maradni a családomnál, a barátaimnál. Úgyhogy majd kiderül, hogy alakulnak a dolgok.

- Van barátod?

- Igen, van, úgyhogy bocsi fiúk, de nagyon boldog vagyok vele. Lassan 10 hónapja vagyunk együtt, minden tökéletes, néha vannak összezörrenések, de azok mindenhol, meg mindenkinél vannak, és anélkül unalmas is lenne az élet. Tökéletesen kiegészítjük egymást, úgyhogy nagyon jól megvagyunk.<

- Szabadidődben mit szoktál csinálni?

-Főleg a barátaimmal meg a párommal töltöm az időt. De én inkább lusta típus vagyok, ellentétben a párommal, aki wakeboardozik meg squashol, meg mindent csinál, amit csak lehet.

- Az ellentétek vonzzák egymást...

- Ez így is van. Squasholni, teniszezni én is szeretek, meg röplabdázni is, de ott van a buli meg a moziba járás is a barátokkal, ami jól kikapcsolja az embert a mindennapi stresszből. De szeretek kirándulni is, a közelünkben van egy vadaspark, meg persze Budapesten is sok szép hely van, és a Balaton meg a környéke is gyönyörű. Aztán ott a Szalajka-völgy, ami nagyon megfogott, és ahova mindenképp szeretnék egyszer még visszamenni.

- Azt áruld még el nekünk, honnan jött az ötlet, hogy benevezz?

- Pont egy ilyen szivecskés facebook-os oldalon láttam meg, amikor kiraktatok egy képet egy lányról és gondoltam „egye fene, felteszek egy képet, aztán majd lesz valami”.

- Másoknak elmesélted, vagy titokban tartottad?

- Szóltam is, meg látták is a barátaim, hogy feltettem egy képet, meg hogy indulok a versenyen. Drukkolt mindenki nekem, és remélték, hogy minél jobb eredményt érek el. Nagyon aranyosak voltak. Kritika nem volt, csak pozitív visszajelzéseket kaptam, nem csak ismerősöktől, hanem idegenektől is.

- Mit szólsz azokhoz, akik úgy gondolták, merészebb ruhát vesznek fel, jobban megmutatják magukat? A verseny alatt sokan kritizálták az ilyen lányokat.

- Ez nekem sem volt annyira szimpatikus, mert csak emiatt kaptak egy csomó szavazatot. Persze a férfiaknak nyilván tetszik, hogy kevés ruha van egy lányon, és könnyebben szavaznak rájkuk, mint valakire, aki nem ilyen kihívó, de mondjuk szép az arca. Szerintem az legyen a nyerő, akin sok ruha van, de szép az alakja, meg az arca, ne egy csúnya lány bugyiban.

- Meglepett, hogy döntőbe jutottál?

- Igen, eléggé. Gondoltam, hogy benne leszek a legjobb százban, de hogy ennyire elöl legyek, arra nem számítottam.

- Az oldalunkat szoktad olvasni? Mit tetszik neked a legjobban benne?

- Egyre többet olvasom. Sok fiatalt nem érdekel a hagyományőrzés, viszont nagyon jónak találom, hogy van egy ilyen oldal, ahol ezek a dolgok ilyen jól össze vannak gyűjtve. Nagyon tetszik az is, hogy nem politizáltok, mert az csak megosztja az embereket és szerintem legyen ez egy olyan oldal, ami inkább összehozza azokat az embereket, akik szeretik Magyarországot. Ne arról szóljon ez az ország, hogy épp min veszekszünk, hanem a szép helyekről és a szép lányokról is természetesen.

Ha Te is szívesen bekerülnél sorozatunkba, küldd el fotóidat és rövid bemutatkozásod a kialegszebb@gmail.com címre. A legszebbeket beválogatjuk. ;)

Tetszett? Nézd meg a többi cikkünket is!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
A NAP SZÉPE
Szuperszexi fekete csipkecsodában mutatja meg tökéletes alakját Vasvári Vivien
Csak néhány pánt és némi csipke alkotja az igen dögös szettet.

Link másolása

hirdetés

Nem először láthatjuk Vasvári Vivient csábos fehérneműben, vagy binikiben.

A szexi modell most megint megmutatta tökéletes alakját. Ráadásul egy elképesztően dögös fekete fehérneműben, ami alaposan kiemeli az idomait.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
A NAP SZÉPE
Britney Spears teljesen meztelenül fotózta magát, csak combzokni van rajta
Az énekesnő a kezeivel és emojikkal takarta el intim testrészeit, de azért nem túl szégyenlős.

Link másolása

hirdetés

Úgy tűnik, Britney Spears élete ismét révbe ért. Az énekesnő nem is lehetne boldogabb most, hogy 13 év után tavaly felszabadult apja gyámsága alól, párja pedig megkérte a kezét. A 40. születésnapját így már felszabadultan, boldogságban úszva ünnepelhette meg - nem is akárhogyan.

Britney ugyanis egy valamit biztosan nem hagyott az óévben: a meztelenkedést. Instagram-oldalán előszeretettel szeret olyan képeket megosztani, amelyek nemcsak kihívóak, de igencsak sokat mutatnak a testéből.

Most is egy ilyen fotót posztolt, amelyen konkrétan csak egy combzoknit visel, egyébként teljesen meztelen. A kezével ugyan nagyjából eltakarta a melleit, de az egyik mellbimbóját már csak egy virág emojival sikerült lefedni, a nemi szervére pedig egy rózsaszín szív került.

"A szabad női energia még soha nem esett ilyen jól" - fűzte hozzá a képekhez.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
A NAP SZÉPE
Metzker Viki megmutatta, milyen dögös szerkóban indult a fellépésére
A népszerű lemezlovas egy sportos rövidnaciban és egy merészen kivágott felsőben állt a keverőpult mögé.

Link másolása

hirdetés

Metzker Viki általában dögös képeket oszt meg magáról, ám nemrégiben megmutatta, hogy néz ki smink nélkül.

Most azonban újra egy szexi fotót tett ki magáról a népszerű lemezlovas. Ezúttal munkába, fellépésre indult egy szuper szexi fehér szettben. A sportos rövidnacihoz egy mélyen dekoltált fölső jár, és persze egy nagyon csajos smink is.

Végül a helyszínről is bejelentkezett, megmutatta, hogy néz a keverőpultok mögött:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
A NAP SZÉPE
Tóth Andin nincsen karácsonyi felesleg, már most megmutatta tökéletes alakját
Andi már most az edzőteremben készül a nyárra. Az énekesnőnek azonban semmi oka az aggodalomra...

Link másolása

hirdetés

A nyári test télen készül, szokták mondani, ezt Tóth Andi komolyan is veszi. Már most ez edzőteremben küzd, hogy alakja még formásabb legyen.

Az énekesnőnek azonban semmi oka az aggodalomra, hiszen a karácsonyi lakomák után is szinte tökéletes az alakja. Kockás hasát és tónusos fenekét Instagram-oldalán mutatta meg.

A lányok irigykednek a komment szekcióban, hogy Andi nem igazán szedett fel plusz kilókat az ünnepek alatt.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: