/szempont/tibi-atya-kormanyvaltas-orban-viktor/
hirdetés

SZEMPONT
A Rovatból
hirdetés

"El kell takarítani a politikai hízókat" - Tibi atya kemény szavakkal üzent, kormányváltást akar

Orbán Viktor március 15-i beszéde után durván megváltozott a véleménye.
hirdetés

Tibi atya népszerű közösségi oldalán fakadt ki Orbán Viktor március 15-i beszéde miatt. Korábbi nézeteit felülírva most arra kért mindenkit, hogy menjen el szavazni.

Véleménye szerint "el kell takarítani a politikai hízókat". Eddig úgy vélték, hogy "a káosznál a szar rend is jobb", de a miniszterelnöki beszédben elhangzott fenyegetés után megváltozott a véleményük.

A Tibi atya blogjában megjelent írást ezzel a szöveggel adták közre:

"A diktátor kéjesen hátradőlhet: az egyetlen dolog, ami veszélyezteti a hatalmát nem az ellenzék erejében, hanem a nép halálösztönében rejlik: időről időre el kell takarítani a politikai hízókat, miközben tudjuk, hogy az ellenzék sem lesz jobb vagy erkölcsösebb. A "mindegy mi, csak ne ez" elvével én egyáltalán nem értek egyet: szerintem semmit sem jó lebontani, amíg nincs alternatíva, mert a káosznál a szar rend is jobb. Ebben most változott meg a véleményem: amikor egy miniszterelnök választások utáni megtorlással fenyeget, akkor nem olyan határt lép át, ahonnan van visszaút. Dicsértessék!"

A bejegyzéshez rengeteg hozzászólás érkezett a Facebookon és a blogon is. Voltak akik egyetértettek vele, de sokakat felháborított a bejegyzése.

hirdetés

"Tibiatya, eddig csak a mókás énedet ismertem, de ez sem rossz :) Respect!"

"Ez az alkesz pap egyre hülyébb."

"Ez egy fossss cikk...főleg a vége... na téged se foglak többet likeolni “Tibianyaaaa”...pffff..."

"Vegre valaki megírta! Utálom Kossuthot! Mellesleg az ország arany készletének javát is kimenekítette saját magával együtt. Az adakozott pénzből és arany ékszerekből semmit se küldött haza. Mocskos szemétláda volt. Kisgyerekeket küldött a halálba, forog a gyomrom a híres ceglédi beszédétől mint anyuka. Ja, és megyek szavazni."

"Az atya túl sok misebort ivott... Ráadásul ez a stílus, ahogy reagál a követőinek a véleményére...Most én arra gondolok, hogy megvette valaki ezt az oldalt, mert eddig nem erről szólt. Tök rossz, hogy most kb mindenki utál mindenkit."

"Konkrétan riogató a cikk... Nem állított Orbán olyat, amivel te megfélemlítesz!! Így te is ugyan olyan hazug vagy mint a kormány. Pedig majdnem megtaláltad a hangot..."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk