hirdetés

SZEMPONT
A Rovatból
hirdetés

Puzsér: „Gődény Györgynek igenis, joga van hülyeséget beszélni”

A publicista szerint „akkor kellett volna házkutatást rendezni nála, amikor a kamupártját szervezte, és nem most, amikor a véleménynyilvánításának szabadságát gyakorolja.”
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 11.

hirdetés

Mi is megírtuk, hogy pénteken délelőtt a vírusszkeptikus nézeteiről ismertté vált Gődény György Facebook-oldalán felesége tett közzé egy posztot, amelyben leírja, hogy a gyógyszerészt reggel rendőrök vitték el a lakásáról.

Polt Péter legfőbb ügyész szerdán közölte az ellenzék egyik parlamenti képviselőjével, hogy feljelentésként értékelte a hozzá intézett kérdést. Kocsis-Cake Olivio azért fordult a legfőbb ügyészhez, hogy megtudja, fellépnek-e a vírustagadókkal és azokkal szemben, akik a járvány elleni védekezéssel szemben kampányt folytatnak.

Puzsér Róbert is leírta a véleményét, Facebook-posztjában a következőket fogalmazta meg:

Súlyos ellenérzésekkel szemlélem Gődény György személyét. Ő a túlsó véglete annak a tömegpszichózisnak, amely az őrjöngő félelemben meg az arra válaszul követelt és gyakorolt megfellebbezhetetlen szigorban fejeződik ki. Gődény György mértéktelenül relativizál egy olyan vírust, melyet senki nem ismer, egy olyan vészhelyzetet, melyben a komplett civilizáció vakrepülést folytat, miközben a pilóta meccset néz, és azon töri a fejét, hogy milyen trükkel húzza le még jobban a rábízott gép utasait – írta Puzsér.

hirdetés

Csakhogy ma hajnalban Gődény Györgyöt őrizetbe vette a rendőrség – ez valami új. A gyermekpornó-nagykereskedő Kaleta Gábor és az adócsaló Hajdú Péter könnyedén szabadul, miközben Gődény Györgyöt, akinek az összes bűne, hogy amit mond, nem tetszik a hatalomnak, rabosítják - folytatja a publicista.

Úgy gondolom, hogy Gődény Györgynek igenis joga van hülyeséget beszélni, joga van a kormány intézkedéseit kritizálni, és joga van aláírásokat gyűjteni. Akkor kellett volna házkutatást rendezni nála, amikor a kamupártját szervezte, és nem most, amikor a véleménynyilvánításának szabadságát gyakorolja.

Az eset rendkívül ízléses részlete, hogy az Orbán-rendszer rendőrségét egy másik kamupárt, a Párbeszéd képviselője, Kocsis-Cake Olivio uszította Gődény Györgyre. Ők így szolgálják meg a költségvetési milliárdokat – de ezek után kéretik nem diktatúrázni meg fasisztázni azt a rendszert, amelyiknek a feljelentéseiket küldözgetik!

Izgalmas kérdés továbbá, hogy mióta hallgat a nemzeti együttműködés rendszere olyan hazaárulókra, akik migránsokkal akarják elárasztani Európát, hogy felszámolják annak etnikai homogenitását. Nem lehet, hogy ez a feljelentés is egy csapda volt, a Soros-terv része, amelybe most a kormány simán belesétált? Ezektől kitelik.

Puzsér aztán azt is elmondja, mi lesz a következménye mindennek:

Bizony, a hatás épp fordított lesz: publicitást, üldöztetéses mítoszt és mártíromságot szerez Gődény Györgynek. Látom, hogy a weimarizálódás olyan fokra hágott Magyarországon, hogy már kormánypárti és ellenzéki magyarok is az erős kéz védelmét igénylik, a véleménynyilvánítás azonban az a jog, melynek vörös vonalát semmiképp sem szabad átlépni. Szabadságot Gődény Györgynek!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk