/szempont/mi-van-veletek-szulok-te-nevezed-apanak-es-anyanak-magad-mikozben-a-gyereked-alomba-sirja-magat/?pg=2
hirdetés

SZEMPONT
A Rovatból
hirdetés

„Mi van veletek, szülők? Te nevezed apának és anyának magad, miközben a gyereked álomba sírja magát?”

hirdetés

Alig bírtam vissza fojtani a könnyeimet, miközben azon járt a fejem, hogy bár az én lányom lenne, nem itt tartana, de nincs még gyerekem. Viszont akiknek meg van, így qrjak el a dolgot a gyerek és köztük, aztán tele sirják a netet, hogy "már nem tudok szót érteni a gyerekkel, szar ez a generáció".

Te cseszted el. Ők kommunikálnának, szeretnék, hogy figyeljetek rájuk, hogy legyen valaki, aki csak meghallgatja a gondolataikat. Mert vannak nekik. Sok is. Több, mint nektek. Millió impulzus éri őket, amik millió kérdést és gondolatot vetnek fel bennük. És nincs kivel megbeszélni. Egymással nem tudják:

"- és a barátnőiddel beszéltél erről, tudják mi van veled?

- á, nem.... nekik is ugyan ennyi gondjuk van, nem akarom még ezt is rájuk dobni..."

Rohadt tehetetlennek érzem magam, hogy egyedül próbállak titeket a jó irányba rugdosni, de vajon hatásos? Eljut a tudatotokig, hogy baj van? Hogy lehet, egy nap arra mész haza, hogy nincs többé lányod, vagy fiad? Hogy keresni fogod a miérteket, okolni fogod a tv-t, az internetet, a médiát, az iskolát, a társadalmat, holott ez rajtad múlt? Értsétek meg, qrva nagy bajban vagytok és ez nélkületek nem fog sikerülni.

Ne okoskodjatok, ne gyertek azzal, hogy az én időmben ez volt. Leszarják. Egy dolgot kérnek: Figyeljetek arra amit mondunk és hallgassatok meg minket.

Írta: Mindennapi Gabesz"

Ha segítségre van szükséged

Ha te is úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk