hirdetés

SZEGED

Egy szuper óriáskerékre is fel lehet ülni – Szeged új látványosságot kapott

Péntektől látogatható a Szegedi Karácsonyi Hetek, ahol a megszokott vásárok mellett lesz korcsolyapálya, szalmalabirintus, újra világít a fényszarvas, és sok programmal is készülnek.
Fotók: Papdi Balázs - szmo.hu
2018. november 22.

hirdetés

Remek hely Szeged advent idején is. A belváros karácsonyi díszbe öltözik, mézeskalács, forralt bor illata lengi be az utcákat, tereket és megtelik árusokkal és programokkal a Széchenyi és a Dóm tér, a Kárász utca és környéke.

Idén egy látványos újdonságot is kipróbálhattok, mert a Napfény városában is fel lehet majd ülni egy szuper óriáskerékre. A színes világítás már messziről odavonzza az érdeklődőket.

A tíz emeletnyi, 38 méter magas, nyitott kabinos Szeged Eye magas építményén kívül korcsolyapálya, szalmalabirintus, Mesés Kastély, és Bogyó és Babóca-kiállítás, fényszarvas is lesz. A Szegedi Karácsonyi Hetek pénteken délután kezdődnek, az ünnepi fények felkapcsolásával. Lesznek gólyalábasok, tűzzsonglőrök, és a kézművesek és a karácsonyi vásár árusai is megnyitnak. Szombatonként 18 órakor adventi fényfestéssel is készülnek, vasárnaponként pedig egy-egy adventi gyertyát gyújtanak a város adventi koszorúján.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk