hirdetés

SZEGED

A szegedi olimpia ötletével trollkodnak a diákok a KOPAJ-on

A Károlyi Kolesz emeletei most is remek videókkal versenyeznek. Szerinted melyik a legjobb film?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. november 04.

hirdetés

Idén is versenylázban égnek a szegedi egyetemisták: idén is megrendezik a már hagyománynak számító KOPAJ-t, azaz a Kollégiumi Pajkosságok. A Károlyi Mihály Kollégium szintjei újból próbára tehetik a tudásukat, kreativitásukat, illetve - kár lenne tagadni - a májukat is.

Ezt a három napos vetélkedősorozatot mindig az előző év győztese szervezi, a másik 10 szint pedig versenybe száll a vándorkupáért. Sport, ügyesség, műveltség és űrtartalom - azaz szinte minden téren megmérkőznek az emeletek lakói!13301363_1136186323099339_7392878594964224624_o

Az idei KOPAJ-t november 16. és 18. között rendezik, ám az előfeladatoknak köszönhetően már most is „vérre menő harcot” vívnak egymással a szintlakók. Idén az előfeladat témája a 2024-es Olimpia, egészen pontosan egy imázs filmet kellet készíteniük, a "Miért lenne alkalmas Szeged a 2024-es olimpia megrendezésére?" alcímmel.

Miután elkészültek a "remekművek" , felkerültek YouTube-ra, most pedig az emeletek lobbiznak azért, hogy minél többen nézzék meg az elkészült videókat. Az ötödik emelet videója egyelőre hiányzik.

Íme a beküldött videók, élvezzétek az amatőr alkotásokat!

hirdetés

KOPAJ 2016 - A épület - Olimpiai Imázs Videó

KOPAJ 2016 - 1. emelet - Olimpiai Imázs Videó

KOPAJ 2016 - 2. emelet - Olimpiai Imázs Videó

KOPAJ 2016 - 3. emelet - Olimpiai Imázs Videó

KOPAJ 2016 - 4. emelet - Olimpiai Imázs Videó

KOPAJ 2016 - 5. emelet - Olimpiai Imázs Videó

KOPAJ 2016 - 6. emelet - Olimpiai Imázs Videó

KOPAJ 2016 - 7. emelet - Olimpiai Imázs Videó

KOPAJ 2016 - 8. emelet - Olimpiai Imázs Videó

KOPAJ 2016 - 9. emelet - Olimpiai Imázs Videó

KOPAJ A Kollégiumi Pajkosságok egy tipikus „vérre menő harc” Szeged legnagyobb egyetemi kollégiumának a szintjei között. Hagyományai mintegy 30 éves múltra nyúlnak vissza: egészen pontosan sajnos senki sem emlékszik, hogy kinek a fejéből pattanhatott ki és milyen célból, egy dolog azonban biztos: a Károlyi kolesz lakói nagyon hálásak érte.

A KOPAJ alapsémája évről évre ugyanaz, ám a diákotthon lakói minden esztendőben megbolondítják a rendezvényt néhány újdonsággal is. Hagyományosan kedden este kezdődnek el a pajkosságok egy puzzle-versennyel, illetve az éjszakai vetélkedőkkel. A szerdai napon városi mulatságok, majd kisebb performanszok várnak a szintlakókra, amelyeket a kollégium összes diákja előtt kell bemutatniuk. Csütörtökön különböző sportprogramokban (foci, lábtenisz, tollaslabda, stb…), illetve ügyességi feladatokban tesztelhetik tudásukat az egyetemisták, másnap pedig a 20 perces, saját gyártmányú rövidfilmeket kell levetíteniük a nagyérdeműnek. Pénteken este van a nagyszabású eredményhirdetés is, ahol végül minden eldől: az a szint, aki megnyeri a KOPAJ-t, nem csak hatalmas tiszteletben részesül, hanem a szponzoroknak köszönhetően értékes ajándékokban is. További elismerés, hogy a győztes emelet szervezheti meg a jövő évi Kollégiumi Pajkosságokat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk