/sport/szoboszlai-egy-madridi-cimlapra-is-felkerult-a-real-is-felfigyelt-a-jatekosra/
hirdetés

SPORT

Szoboszlai Dominik egy madridi címlapra is felkerült, a Real is felfigyelt a játékosra

A lap szerint a 25 millió eurót érő labdarúgó jó választás lenne a madridi csapat számára.
hirdetés

Mint arról mi is hírt adtunk, nagy sikert ért el a magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön. Szoboszlai mindent eldöntő góljával kijutott a csapat az Európa-bajnokságra. A magyar labdarúgó-válogatott története során negyedszer jutott el idáig, mivel a pótselejtező döntőjében a hajrában fordítva 2-1-re legyőzte az izlandi csapatot a Puskás Arénában.

A mérkőzés egyik sztárja a 20 éves Szoboszlai Dominik volt, aki nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is címlapsztori lett. Az Izland elleni mérkőzés után a madridi AS írt a magyar játékosról, „Szoboszlai nyomában” címmel.

A fiatal focista már több nagy klub érdeklődését is felkeltette, a Leipzig, Arsenal, Atlético Madrid, AC Milan után most a Real is felfigyelt rá - írja a 24.hu.

Szoboszlai jelenleg Salzburgban játszik, a szerződése 2022-ben jár le.

hirdetés

A lap szerint a 25 millió eurót érő labdarúgó jó választás lenne a madridi csapat számára. Azt írják, hogy ő már nem egy ígéretes tehetség, hanem "áldott valóság".

Úgy vélik, hogy Isco helyére lenne alkalmas a Real Madridban, bár az újságíró szerint a salzbugiak testvércsapata, a Lipcse tűnik a legnagyobb esélyesnek a magyar játékosért zajló versenyben.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk