hirdetés

SPORT

Pamela Anderson pasija elmesélte, mekkora balhé lett a francia válogatott ünnepléséből

Adil Rami szintén a csapat tagja, és elég durva éjszakáról számolt be, amikor hazaküldték az argentinokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 18.

hirdetés

Adil Rami, a friss világbajnok francia válogatott hátvédje (és aki nem mellesleg Pamela Andersonnal jár) tévéműsorban beszélt arról, mit művelt csapata az argentinok elleni győzelem éjszakáján. A focista elmondása szerint nem kis balhét rendeztek a hotelben, ahol megszálltak.

15 csapattársa elment egy étterembe, visszatérve pedig elkezdtek énekelni. Rami nem tartott velük, a szobájában maradt és egész este videójátékozott, saját bevallása szerint csak egy fülhallgató volt rajta, amúgy teljesen pucér volt. A zaj egyre közeledett a szobája felé, a focisták ugyanis a folyosón közlekedve sorra ébresztették fel a többieket. Ő a maga részéről fogott egy poroltót, és felvette a nadrágját, úgy várta a randalírozó csapattársakat.

Elszántan ajtót nyitott, mire Benjamin Mendy a lábát berakva az ajtórésbe megakadályozta, hogy becsukhassa, és kiadta a vezényszót a többieknek, hogy "zúzzuk le Rami szobáját". Rami ekkor elkezdett poroltózni, amitől hihetetlen füst keletkezett. "A folyosón másfél métert se lehetett látni, eléggé megijedtem", mesélte, mert ekkor már sejtette, hogy kicsit túltolta az akciót. Az sem volt túl biztató, hogy a szálloda odasereglő személyzetéből többen azt kiabálták, hogy mindenki távozzon, mert a kifújt gáz mérgező.

A szövetségi kapitány, Didier Deschamps végül nem rakta ki Ramit, de a többieket sem büntette meg drasztikusan.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk