hirdetés

SPORT

Megszólalt a fiatalon elhunyt Borsos Olivér apja: „Ezt a veszteséget egyszerűen nem lehet feldolgozni”

A teniszező tragikus körülmények között halt meg még júliusban, a család fájdalma azonban nem múlik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 16.

hirdetés

Szörnyű tragédia rázta meg július végén Borsos Attila kézilabdázó családját: 29 évesen, egy véletlen balesetben meghalt a nagyobbik fiú, Borsos Olivér.

A teniszező és sportpszichológus Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel teniszedző tihanyi lakodalma után szenvedett tragikus balesetet.

Sajtóértesülések szerint a sportoló és párja a lakodalomban felejtették a szállásuk kulcsát, ezért a férfi megpróbált felmászni az első emeleti szobájukba, de lezuhant. Súlyos fejsérülést szenvedett és az egyik csigolyája is eltörött. A kórházban napokig küzdöttek az életéért, de sajnos nem sikerült megmenteni.

Borsos Olivér sportpszichológusként dolgozott az érdi női kézilabdázók mellett, sportigazgató volt a Budai Tenisz Centrumban, és tagja volt Balázs Attila stábjának is, akinek az edzője, Szendrei Dániel elvette Rogán-Gaál Cecíliát.

hirdetés

Most, hónapokkal a tragédia után Borsos Attila a Blikknek beszélt fia elvesztéséről.

"Nem tudok és nem is akarok arról az estéről beszélni. Elvesztettük a fiunkat, és bármi is történt ott, Tihanyban, már nem kapjuk vissza őt. A feleségemmel próbáljuk túlélni mindazt, ami történt. Élnünk kell, mert van egy másik gyerekünk. Élnünk és dolgoznunk"

- mondta a világbajnoki hatodik, olimpiai hetedik helyezett kézilabdázó, akinek felesége, Szabó Edina szintén sikeres kézis volt.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk