/sport/cseh-laci-azert-tudok-en-meg-uszni-igy-ertekeltek-teljesitmenyuket-az-uszoink/
hirdetés

SPORT

Cseh Laci: "Azért tudok én még úszni" - így értékelték teljesítményüket az úszóink

Kedd délelőtt előfutamokban úsztak a magyar sportolók. Elárulták, elégedettek-e az eredményükkel.

Link másolása

hirdetés

Lezajlottak a keddi úszó előfutamok. A sportolóink az úszásuk után meséltek érzéseikről, élményeikről.

Cseh László remek úszással, a legjobb idővel elődöntős férfi 200 pillangón. Laci délután javítani szeretne egy kicsit a mostani úszásán.

"
Ebben az évben nem nagyon voltak kirobbanó eredményeim, de ez most mindenképpen megmutatta, hogy azért tudok én még úszni

- mondta, majd hozzátette, a döntőben ennél sokkal jobb úszásra lesz szükség.

Remek úszással, a legjobb idővel elődöntős férfi 200 pillangón Cseh László (1:54.08). Így tovább délután is, Laci!! Gratulálunk!!Közzétette: Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott – 2017. július 25.

Kenderesi Tamás a 7. legjobb idővel lett elődöntős 200 méter pillangón. Meglepődött, hogy elsőnek ért a célba, de úgy érzi, még sok van benne.

hirdetés

A 7. legjobb idővel elődöntős Kenderesi Tamás férfi 200 méter pillangón (1:55.96). Gratulálunk, hajrá délután is Tomi!!!Közzétette: Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott – 2017. július 25.

21. lett Gyurta Gergely a férfi 800 méteres gyorsúszás előfutamaiban, így ő nem jutott be a döntőbe. Azt mondja, ezt az úszást bemelegítésnek szánták, hiszen a fő száma, a 400 vegyes majd csak néhány nap múlva lesz.

21. lett Gyurta Gergely a férfi 800 méteres gyorsúszás előfutamaiban (8:03.87), így nem jutott be a döntőbe. Fő száma, a 400 vegyes még hátra van, hajrá Gege ott is!!!Közzétette: Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott – 2017. július 25.

Financsek Gábor 43. lett az 50 méteres mellúszás előfutamaiban, így sajnos nem jutott be a délutáni középdöntőkbe. Úgy érzi, kicsit szétcsúszott. A hazai szurkolók szerinte fantasztikusak, éppen ezért még jobban sajnálja, hogy így sikerült ez az úszás.

43. lett az 50 méteres mellúszás előfutamaiban Financsek Gábor (28.44). Így sajnos nem jutott be a délutáni középdöntőkbe.Közzétette: Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott – 2017. július 25.

Verrasztó Evelyn 23. lett a női 200 méteres gyorsúszás előfutamaiban. Nagyon csalódott volt, az eredményét "nullásra" értékelte, de azt mondta, a Duna Arénában fantasztikus élmény volt úszni - főleg ennyi magyar szurkoló előtt. Bízik benne, hogy tud majd javítani az eredményén.

23. lett Verrasztó Evelyn a női 200 méteres gyorsúszás előfutamaiban (1:59.92), így sajnos nem jutott be a délutáni középdöntőbe.Közzétette: Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott – 2017. július 25.

Végül egy vajdasági magyar sportoló: elődöntőbe jutott 50 méteres mellúszásban Szilágyi Csaba, aki a 13. legjobb időt úszta az előfutamokban. Csaba reméli, hogy a délutáni elődöntőben jobbat tud majd úszni.

Elődöntős 50 méteres mellúszásban a vajdasági magyar Szilágyi Csaba (27.27), aki a 13. legjobb időt úszta az előfutamokban. Gratulálunk!!! Csak így tovább!!! Hajrá!!Közzétette: Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott – 2017. július 25.

Szurkolj és nyerj Sziget vagy Budapest Park VIP-belépőket!

Te hogyan szurkolsz magyar sportolóinknak? Tölts fel Facebook és/vagy Instagram oldaladra #summerwithcard és #magyaroknakszurkolok hashtaget használva egy olyan képet, ami kifejezi, mennyire szurkolsz a vizes világbajnokságon részt vevő magyar sportolóinknak! Nagyon fontos, hogy posztodat mi is lássuk, mindenképpen állítsd nyilvánosra.

NYEREMÉNYEK:

1. díj: 2 főre szóló VIP-napijegy a Sziget Fesztiválra

2. díj: 2 főre szóló napijegy a Sziget Fesztiválra

3. díj: 2 főre szóló belépőjegy a Budapest Parkba

Különdíj: 2 főre szóló VIP-belépőjegy a Budapest Parkba

Cikkünket a játékról ITT TALÁLOD, a játékszabályokat pedig ITT.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk