hirdetés

Ashton Kutcher és Mila Kunis Kemény Dénessel szurkolt a Duna Arénában

Gyerekeikkel bukkantak fel a közönség soraiban a vizes vb műugró versenyszámai közben. Sőt, a korábbi pólókapitány is velük volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. július 17.

hirdetés

Mila Kunis szeptemberig Budapesten forgat, ezért ideiglenesen Budapestre költözött férjével, Ashton Kutcherrel és gyerekeikkel. A sztárpár többször is mutatkozott már nyilvános helyen, például Szentendrén, valamint a Várnegyedben is ebédeltek.

Most pedig a vizes vb fő helyszínen, a Duna Arénában jelentek meg, azonnal be is vágták őket az M4 Sport élő közvetítésébe.

Íme egy pillanatfelvétel az adásból:ashton2

A család mellett nem más foglal helyet, mint Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, a férfi vízilabdázók korábbi szövetségi kapitánya. Azt nem tudni, együtt érkeztek-e, vagy csak véletlenül ültették őket egymás mellé (minden bizonnyal) a VIP-szektorban.

Szurkolj és nyerj Sziget vagy Budapest Park VIP belépőket!

Te hogyan szurkolsz magyar sportolóinknak? Tölts fel Facebook és/vagy Instagram oldaladra #summerwithcard és #magyaroknakszurkolok hashtaget használva egy olyan képet, ami kifejezi, mennyire szurkolsz a vizes világbajnokságon részt vevő magyar sportolóinknak! Nagyon fontos, hogy posztodat mi is lássuk, mindenképpen állítsd nyilvánosra.

hirdetés

Cikkünket a játékról ITT TALÁLOD, a játékszabályokat pedig ITT.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk