"A barátnőm zokogni kezdett, majd kirohant a kápolnából" – 5 nagyon kínos esküvői eset, amit senkinek sem kívánunk

Így teheti tönkre az egész ünnepélyt egy rokon beszólása...

Link másolása

A legtöbb lány már gyermekkorától kezdve az esküvőjéről álmodozik, így mikor eljön a várva várt nap, mind a tíz körmünket lerágjuk, hogy minden rendben haladjon. Azonban előfordul, hogy a bakit nem a szervezés, hanem éppen a násznép okozza. Egy barát, egy ex vagy egy családtag az egész ceremóniát (esetleg a kapcsolatot is) tönkreteheti egy kellemetlen megszólalással. Íme néhány elrettentő eset, amit senkinek sem kívánunk:

"Az esküvőm napján a parkolóban álltunk és készülődtünk, mikor egy vadidegen ember elhúzott mellettem biciklivel, és odakiabálta, hogy 'ne csináljátok'!"

"A legjobb barátnőm és a párja esküvőjén voltam. 4 éve voltak együtt. A ceremónia közepén a bátyám felállt, és kiabálni kezdett: "Nem élhetünk tovább ebben a hazugságban, Will (a vőlegény)!". Ezek után felrohant az oltárhoz, és megcsókolta őt. A vőlegény visszacsókolt, bevallotta a násznép előtt, hogy a bátyámat szereti, és hatalmas hibát követne el, ha mással kötné össze az életét. A barátnőm zokogni kezdett, majd kirohant a kápolnából."

"Minden a legnagyobb rendben ment, amíg a pap meg nem kérdezte, hogy van-e valakinek ellenvetése, hogy a két ember összeházasodjon. Ekkor a menyasszony testvére jelentkezett, hogy beszélni szeretne hatszemközt a párral, majd elárulta a vőlegénynek, hogy a kedvese 45.000 dollár adósságot halmozott fel a vásárlásmániájával, és eddig titkolta előle. A pár végül összeházasodott, de ez a kis "apróság" rányomta a bélyegét a ceremóniára."

"Mikor megkérdezte a pap, hogy akarom-e a párom a férjemül, gondoltam, picit poénkodom, és nemet mondtam. Aztán egy másodperc múlva nevetni kezdtem, hogy 'na jó, mégis'. Nos, legalább nekem tetszett a viccem."

"Nagyapám pap volt, és mikor összeadta az idősebbik unokatestvérem és a párját, a kedves rokonom annyira berúgott, hogy mindenre azt válaszolta, hogy 'nem akarom'. Így végül ő maga szabotálta az esküvőjét."

Forrás: Buzzfeed

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk