hirdetés

SIKERSZTORIK
A Rovatból
hirdetés

Segíts te is a magyar találmánynak!

A Minibrake egy zseniális eszköz, amit teljes egészében egy fiatal magyar csapat fejlesztett ki. Most a gyártáshoz gyűjtenek pénzt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. április 08.

hirdetés

Sok szülőnek lesz nagy segítség a MiniBrake nevű új távirányítású fék, ami segít megállítani a távolban száguldozó gyerek biciklijét. A "távféket" egy magyar diákcsoport találta ki és készítette el.

A MiniBrake második körös prototípusát Bognár Dániel, Szesztay Péter és Szirtes Marcell közgazdász hallgató, Gombos Gergő mechatronikai mérnök hallgató, Pál Gergely villamosmérnök, valamint Kőrös Ben formatervező fejlesztette ki 2013 nyarán. Jelenleg a harmadik, gyártásra kész prototípus is elkészült, ennek piacraviteléhez kérik a srácok az alábbi felhívásban a segítséget.

A MiniBrake felhívása az indiegogo.com-on

bringacsapat

hirdetés

Bár a csapatnak már eddig is sikerült tőkét bevonnia (40 millió forintot az Új Széchenyi Kockázati Tőke programjának keretében, a Prosperitas Proseed Közös Magvető Kockázati Tőkealap révén), ahhoz, hogy a gyártás mielőbb beindulhasson, már most előrendelhetővé tették az első, júniusban már kiszállítható szériát. Ezért regisztráltak az indiegogo.com internetes oldalon, ahol induló projektek támogatására lehet pénzt gyűjteni, illetve az övékhez hasonló, már kész, de le nem gyártott termékeket előrendelni.

Ha segíteni szeretnétek, klikkeljetek ide, majd a jobb oldalt felsorolt ajánlatok közül tudtok választani. A piros alapon látható "Contribute now" gombra kattintva is behozza ezeket az ajánlatokat egy új oldalon, ahol előrendelhetitek a MiniBraket, vagy egy MiniBrake-s biciklicsengőt, vagy a termék különböző kombinációit. Ezeken kívül legfelül tetszőleges összeggel is támogathatjátok a magyar találmányt. De azzal is segíthettek, ha hírt adtok a felhívásról, akár ennek a cikknek a megosztásával is.

minibrake

Comp 1

Comp 1_7

VIDEÓ: ez a MiniBrake

A MiniBrake lényege:

Egy szerkezetet kell felszerelni a kerékpár hátsó kerekére, és ezt a biztonsági rendszert egy távirányítóval lehet működésbe hozni. Így a szülő nyugodtan sétálhat, mert a gyereket egy gomb megnyomásával messziről is le tudja "állítani", elkerülve így az esetleges baleseteket.

Ha tetszik a MiniBrake, segíts a fejlesztőknek azzal, hogy megosztod ezt a cikket!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk