/sikersztorik/megvalasztottak-az-ev-irodajat/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Megválasztották az Év Irodáját!

Kihirdették Az Év Irodája verseny idei győzteseit. Garantáljuk, hogy a képeket látva te is náluk akarsz majd dolgozni.

Link másolása

hirdetés

Kihirdették Az Év Irodája verseny idei győzteseit. Az eredményhirdetésre a Várkert Bazárban február 2-án megrendezett Díjátadó Gálán került sor.

A hetedik alkalommal megrendezett verseny idén minden eddigi rekordot megdöntött, hiszen

a kilenc kategóriában összesen 136 nevezés érkezett.

A névadó kategóriában különösen nagy verseny zajlott, hiszen 62 iroda indult, amelyek a legkülönbözőbb tevékenységet végző cégeket képviselték Budapesten és vidéken. A Díjátadó Gálán pedig – minden eddiginél több – 430 ingatlanpiaci szakember vett részt a Várkert Bazárban, amely első alkalommal adott otthont az illusztris rendezvénynek._96A0147_96A0137

Az értékelés a hagyományoknak megfelelően két részből állt: minden kategóriában tartottak egy közönségszavazást, majd a szakmai zsűri előre meghatározott, objektív szempontrendszer alapján értékelte a pályázatokat.

hirdetés

Az Év Irodája verseny névadó kategóriájában minden évben megjelennek az aktuális trendek, amelyek meghatározzák és alakítják az irodatervezési piacot. Idén a well-being és a munkáltatói márkaépítés már egyre hangsúlyosabb szerepet játszott az új irodák kialakítása során, miközben az elmúlt években megszokott világszínvonalat is tartani tudta a magyar irodapiac.

A környezettudatos vállalati stratégiák fókuszában az emberközpontú munkakultúra áll, miközben az újabb generációk igényeit maximálisan kielégítik. Ma már a digitalizáció vívmányai jelentős mértékben meghatározzák a munkafolyamatokat és az irodatervezést, mindemellett az elmúlt évben átadott, illetve felújított irodaházak is egyre inkább személyre szabott szolgáltatásokat kínálnak.

Az Év Irodája: Food Basefoodbase - az év irodája nyertesfodij2fodij03fodij04

Az Év Irodája Különdíj: A66A66kulondij02kulondij03

Az Év Irodája Nagyvállalat kategória: Dealogic CityDealogic - Az Év irodájanagyvallalat02nagyvallalat03nagyvallalat04nagyvallalat05nagyvallalat06nagyvallalat07nagyvallalat08nagyvallalat09nagyvallalat10

Az Év Coworking Irodája: Impact HubImpact Hubcoworking02coworking03

Az Év Design Irodája: Gabor Miklos Szoke StudioSzoke Miklos Studiodesign02design03design04design05design06design07

„Idén első alkalommal rendeztük meg a Díjátadó Gálát a Várkert Bazár csodálatos komplexumában. Az új reprezentatív helyszín is jelzi, hogy Az Év Irodája verseny és Díjátadó Gála egyértelműen az ország első számú ingatlanpiaci eseménye, hiszen szimbolikus jelentőséggel bír, hogy Magyarország történelmi központjában adhattuk át a díjakat, ahol minden várakozásunkat felülmúlóan 430 szakemberrel együtt ünnepelhettük a győzteseket. Arra törekedtünk idén is, hogy a verseny teljeskörű, etikus és hatékony legyen, amely megalapozta a transzparenciát és a hitelességet” – mondta Kalmár Zoltán, az ingatlan.com csoport értékesítési vezetője, Az Év Irodája verseny fő védnöke.

Majd hozzátette: ”a Várkert Bazár azt a nagyon fontos üzenetet közvetíti a szakma számára, amit mi is teljes mellszélességgel képviselünk, hogy a múlt értékeit megőrizve kell új értékeket teremtenünk, vagyis

"arra kell törekednünk, hogy a jövő nemzedéke úgy csodálja majd a jelen új produktumait, ahogy mi csodáljuk Ybl Miklós remekművét, a Várkert Bazárt”._96A0085

A győztesek teljes listája:

• Az Év Irodája: Food Base

• Az Év Irodája Nagyvállalat kategória: Dealogic City

• Az Év Design Irodája: Gabor Miklos Szoke Studio

• Az Év Irodája Különdíj: A66

• Az Év Coworking Irodája: Impact Hub

• Az Év Irodaháza Bérlői Díj: Roosevelt irodaház

• Az Év Új Ingatlanfejlesztése: Váci 1

• Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje: Budapest One Business Park

• Az Év Tervezett Lakó Projektje: Elite Park

• Az Év Tervezett Projektje – Vegyes Funkció: Szervita Square

• Az Év Legzöldebb Projektje: Nordic Light irodaház

• Az Év Facility Management Cége: Dome Facility Services Group

• Az Év Property Management Cége: Cushman & Wakefield

• Az Év Ingatlanpiaci Személyisége: Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója

A szakmai zsűri tagjai voltak:

Dr. Németh Edit, a BME Ergonómia és Pszichológia Tanszékének tanszékvezető-helyettese; Bachmann Bálint DLA, Ybl-díjas építész, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának dékánja; Koós Pál formatervező művész, a MOME Intézetigazgatója; Kovács Péter, az IseeQ, a Global Startup Awards és a xLaboratories társalapítója; Barta Zsombor BREEAM International minősítő, a Sentient Group fenntarthatósági igazgatója; Mikó Zoltán, a BME Műszaki Kancellár-helyettese; Schmidt József, a Future FM vezérigazgató-helyettese, a LEO elnöke; Ongjerth Richárd, a Magyar Urbanisztikai Társaság elnökségi tagja; Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója; Csuhay Borbála MRICS, a Property Market értékesítési és vagyonkezelési igazgatója. Főtámogató: Lohn Ügyvédi Iroda. Támogatók: BRAGA, DAIKIN, NESPRESSO, DekoRatio Branding & Design Studio.

Oszd meg másokkal is a cikket!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk