SIKERSZTORIK
A Rovatból

Megnyitotta első drink shop üzletét Budapesten a Mr. Alkohol webáruház

Olyan különlegességek is megtalálhatók ott, mint egy 41 éves Talisker whisky, egy több mint 2 millió forint értékű Macallan M Decanter vagy egy 15 L-es Taittinger Champagne.

Link másolása

Hosszú nyitvatartással (H-SZ: 06:00-22:00, V: 07-17ig) vár mindenkit a Mr. Alkohol webáruház első budapesti drink shopja a Bajcsy-Zsilinszky út 59. szám alatt. Az augusztusban megnyílt üzletben számos új márka, itthon nem megtalálható termékek is vannak, de természetesen a nagy klasszikus márkák, kedvelt brandek is mind elérhetőek itt.

A bolt elrendezése is maximálisan kiszolgálja a vásárlók igényeit, hiszen olyan szekciókra van bontva, amelyek tematikusan vezetik a szemet, így mindenki könnyen megtalálhatja, amit keres. Náluk egyébként nem csak az alap italokat tudod megszerezni, szirupok, poharak és olyan inkább nélkülözhetetlen kiegészítőnek mondott termékek is vannak, mint a G&T fűszer, vagy a prémium tonikok, szódák.

Továbbá egyedüliként a piacon már a kezdetektől elérhető a folyamatosan bővülő Mr. Alkohol brandshopjuk is, ahol megtalálható a kínálatban brandelt kötény, maszk, sapka, fém bögre, esernyő és természetesen a rendeléseiket tudják a vásárlók Mr. Alkoholos díszdobozba is kérni, ami tökéletes ajándék lehet, de emellett számos eseményhez találhatsz díszdobozos italcsomagokat is.

Kik ők?

A Mr. Alkoholnak egy erős alapokon nyugvó, 20 éves múltra visszatekintő, vidéki nagykereskedő cég (Jan-ker 2001. Kft.) adja a bázisát, mely sok előnnyel bír. Ilyen például, hogy nem csak Budapesten van személyes átvételi lehetőségük, hanem Szegeden, Gyulán, Hódmezővásárhelyen és Békéscsabán is. Hamar felismerték, hogy a személyes átvételi lehetőség tovább szélesíti azon szolgáltatások körét, amikkel még kényelmesebbé és még könnyebbé tudják tenni vásárlóik számára a termékek elérését.

A webshopot egy fiatalokból álló lelkes szakértői csapat indította útjára kevesebb, mint egy éve, sikerüket mi sem bizonyítja jobban, hogy szeptemberben elnyerték az Év Webshopja III. helyezett díját. Az ötödik alkalommal meghirdetett megmérettetésen, közel 500 jelentkező közül, egy 11 tagú szakmai zsűri által lettek jelölve.

A webshop életében, Csuja Imre művészúr szerepe is kiemelkedően fontos, egy minden korosztály számára ismerős, szimpatikus és nagyra becsült művész, akinek karaktere beleillik a Mr. Alkohol webshop filozófiájába, mint Márka Nagykövet. Aki nagy örömmel tett eleget a felkérésnek!

Alkoholmentes italok nagy választéka

A felelős alkoholfogyasztás mellett a kulturált szeszesital fogyasztásra szeretnék tanítani a magyar társadalmat. Ezért is kerültek be a portfólióba többek között alkoholmentes párlatok is, hiszen amellett, hogy egy társaság egyik része jól érzi magát alkohol tartalmú italokkal, az alkoholmentes változatban is nagy lehetőségek és fantázia van. Napjainkban még meglehetősen alulértékelt és szűken értelmezett kategória az alkoholmentes italok világa, amelynek szortimentje koránt sem áll meg az alkohomentes sörnél. Alkoholmentes kínálatukat ezen a linken éred el!

Aktualitások, heti akciók!

Ügyelnek arra, hogy folyamatosan aktualitásokhoz kapcsolódjanak témában és az akciókban is, legyen a téma egy nevezetes nap (World Gin Day, Augusztus 20-a), egy fontos esemény az évben (Foci EB, Olimpia) vagy egy szezonális időszak! Szeptemberben szüreti mulatság volt a webshopon, októberben pedig OktóberFeszt akciókkal várnak!

Továbbá minden héten más-más termékre hívják fel a figyelmet a „Hét terméke” szekcióban, ahol koktél recepteket, videókat, edukatív anyagokat találhatsz az adott márkáról, termékről.

További információkat és az elérhető italokat, ezen a linken találod!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk