hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Magyarok nyerték a kommandósok világbajnokságát

Kiemelkedő helyezést ért el a Készenléti Rendőrség Köztársasági Elnöki Őrségének csapata az USA-ban a nemzetközi kategóriában.
Forrás: Police.hu - szmo.hu
2016. november 30.

hirdetés

Az amerikai Orlandóban rendezett SWAT Round-up International (SRI) a világ egyik legrangosabb, kizárólag műveleti, terrorelhárító vagy speciális rendvédelmi egységeknek szervezett versenye, amelyen idén a magyarok is sikerrel szerepeltek.

A Készenléti Rendőrség Köztársasági Elnöki Őrségének csapata ugyanis kiemelkedő eredményt ért el: az idei, 34. SRI-n az összetett 2. helyezést, valamint a legjobb nemzetközi csapat címét is ők hozták el - írja a Police.hu.

Az SRI első három napjában különböző szakmai előadásokat tartanak, a következő négy napban pedig öt különböző összetett pályán zajlik maga a verseny.

Csapatban mindig teljes bevetési ruházatban és felszerelésben kell dolgozni – ez személyenként és feladattól függően pedig a 15-20 kilót is elérheti!

A csapatküzdelmek mellett természetesen egyéni versenyszámokban is összemérhették szakmai felkészültségüket a rendőrök. Az egyik legnépszerűbb egyéni verseny a ’Super SWAT Cop’, ahol Rózsa János rendőr főtörzsőrmester a 47 induló közül az igen kiemelkedő 3. helyezést érte el.

hirdetés
kommando2
A csapat tagjai:

Gulyás Zoltán r. százados

Baranyai Ernő r. százados

Győri Roland r. százados

Váradi Tamás r. százados

Fedor Tibor r. főtörzszászlós

Viplak Attila r. törzszászlós

Rózsa János r. főtörzsőrmester

Vadon Péter r. törzsőrmester

Csapatvezető, felkészítő:

Papp Zoltán r. alezredes

Képek: Police.hu

Ha te is örülsz a magyar sikernek, kattints a megosztásra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk