hirdetés

SIKERSZTORIK
A Rovatból
hirdetés

Magyar startup segítene a nehezen ismerkedő szingliken

'Szerelmi névjegykártyákkal' könnyítenék meg az ismerkedést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 08.

hirdetés

Különleges ötlettel állt elő egy magyar csapat. Elhatározták, hogy az ismerkedést segítő, egyedi tervezésű kártyákkal könnyítik meg a szinglik életét.

"Az emberi kapcsolataink meghatározó részét ma már közösségi oldalakon és online csatornákon keresztül ápoljuk. A személyes varázs és az első benyomás azonban nem digitalizálható!" - mondta Csala Vilmos, a C.A.R.D.4LOVE (Create a Relationship Directly) ötletgazdája. Csala szerint a mindennapokban gyakran előfordul, hogy meglátunk egy csinos lányt vagy egy jóképű fiút az utcán, de ahelyett, hogy megszólítanánk, elmegyünk a lehetőség mellett, utólag pedig nagyon megbánjuk a dolgot.

Ilyen helyzetekben jöhet kapóra a C.A.R.D.4LOVE, ami

egyfajta ismerkedős névjegykártyaként fog funkcionálni.

A kártyák ötlete egy nyári fesztiválon született meg, ahol a fejlesztőcsapat tagjai jókedvükben smiley-s kártyákat kezdtek osztogatni. Állításuk szerint kivétel nélkül vidámság és kíváncsiság volt a reakció, az akciónak köszönhetően pedig számtalan új barátság szövődött.

hirdetés

Ekkor jött az ötlet, hogy hasonló kártyákkal könnyítsék meg az ismerkedést. A C.A.R.D.4LOVE célja, hogy nemtől és kortól függetlenül bárki könnyedén ismerkedhessen bármilyen szituációban. Az alkotók szerint ez a kártya valódi joker lehet a való világban, amely bármikor kijátszható annak érdekében, hogy elindítsunk egy párbeszédet.ABHU2666ABHU2690

A C.A.R.D.4LOVE kártyák olyan egyedi szimbólumokkal lettek megtervezve, melyek első pillantásra pozitív benyomást keltenek. Céljuk, hogy megtörjék az ismeretlenség miatti akadályokat, de kiváló lehetőséget jelentenek egy kedves gesztus kifejezésére is.

Olyan szituáció is előfordulhat, amikor nehéz, vagy lehetetlen beszélgetésbe bonyolódni. Ilyenkor használható a kártyalapok hátoldalán elhelyezett egyedi QR-kód, ami a kartyát adó fél profiljára irányítja a másikat, hogy ott folytatódhasson a beszélgetés.ABHU2817

Három kategória közül lehet választani, hogy a személyiséghez, illetve az adott helyzethez legjobban passzoló kártyával lehessen ismerkedni. A Kalandvágyók (Adventures) azoknak szól, akik kifejezetten szeretik az izgalmat és imádnak kezdeményezni. A Dicsérők (Sweet talkers) azoknak készült, akik a számukra szimpatikus személynek valamely külső adottságát, megjelenését szeretnék megdícsérni. Az Eredetiek (Originals) pedig olyan embereknek szól, akik nem félnek ötvözni a hagyományos ismerkedés előnyeit az újgenerációs flörtöléssel.

A C.A.R.D.4LOVE egyelőre az Indiegogo nevű közösségi finanszírozási oldalon érhető el. Ahhoz, hogy a cél teljesüljön, 10 000 dollár szükséges, viszont tudni kell, hogy ez egy flexibilis kampány. Tehát ha valaki megrendeli a terméket, a végeredménytől függetlenül el fogják küldeni neki a megvásárolt paklit.ABHU3092ABHU3469ABHU3484

VIDEÓ: Így működik


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk