hirdetés

SIKERSZTORIK
A Rovatból
hirdetés

Külföldön is imádják a magyar reklámfilmet

Nemzetközi díjat nyert a WWF Magyarország animációs filmje.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. május 04.

hirdetés

Wood Pencil-díjat nyert a WWF Magyarország We are all connected című animációs filmje a reklámszakma egyik legnagyobb presztízsű nemzetközi megmérettetésén, a londoni D&AD Awards fesztiválon.

A sikernek a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a White Rabbit reklámügynökség egyaránt örülhet.

Ringeisen Dávid és Ruska László rendezők a MOME és a Vertigo Digital segítségével készítették el animációs kisfilmjüket, melynek hátterét és kellékeit egy íróasztal, és az asztalon lévő irodaszerek adják.

Ebben a hétköznapi környezetben elevenedik meg egy varászlatos origami világ, melynek állat- és növényfajai a saját bőrükön tapasztalják meg a való világ égető problémáit: a környezetszennyezést, az erdőirtás, az éghajlatváltozást.

Az eredeti animációs kisfilmből a WWF Magyarország reklámügynöksége és stratégiai partnere, a White Rabbit készített kétperces reklámfilmet, illetve gondoskodott róla, hogy a reklám üzenete eljusson a mozinézőkhöz. A We are all connected így került országszerte 41 moziba, és jutott el százezrekhez több mint 784 vetítés alkalmával a 2016. március 20-tól december 31-ig tartó kampányidőszakban.

hirdetés

Magyarországon eddig egyedül a Possible-nek sikerült ilyen komoly eredményt elérnie.12

"
Büszkék vagyunk rá, hogy két fiatal, tehetséges rendező munkája ilyen szép sikert ért el

– nyilatkozta Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs vezetője.

"Bízom benne, hogy ezzel a látványos, csodálatos animációs reklámmal még több emberhez jut el a természetvédelem és a fenntartható fejlődés gondolata."

Forrás: WWF Magyarország


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk