hirdetés

SIKERSZTORIK
A Rovatból
hirdetés

Ingyen a tiéd lehet 170 interaktív mese a BOOKR Kids mesetárából

Kétéves a BOOKR Kids nevű díjnyertes magyar startup. Az alkalmazás révén az irodalom a gyerekek életének természetes részévé válhat az okostelefonok korában is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 20.

hirdetés

A BOOKR Kids mesetárában immár 170 olyan klasszikus és modern történet található, amelyek különleges keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ráadásul ismert színészek hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek.

A cég idén lett két éves, születésnapja alkalmából pedig bemutatják a BOOKR Kids alkalmazás megújult verzióját is a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, amire a a fiatal csapat meglepetéssel is készül: a könyvfesztivál hétvégéjén, április 20. és 23. között, csütörtök reggeltől vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 170 meséje.unnamed

A Könyvfesztiválon a BOOKR Kids egyébként önálló standdal is jelen lesz, ahol mesetabletekkel, játékokkal, kiterjesztett valóság megoldással és programokkal várják a kicsiket és szüleiket. Az alkalmazást böngészve a gyerekek játékos formában fedezhetik fel az olyan klasszikusokat, mint a János vitéz, A két Lotti vagy a Kincskereső Kisködmön, de megismerhetnek kortárs műveket is, például Tóth Krisztina és Lackfi János meséit, vagy a méltán népszerű Terka sorozat.bookr

A BOOKR Kids Mesetár ingyen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházakból, az ingyenes hétvége után pedig egy-, három-, és féléves előfizetésekkel érhető el.

Töltsd le az alkalmazást!

App Store

hirdetés

Google Play

További részletek: www.bookrkids.hu; Facebookhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk