hirdetés

SIKERSZTORIK
A Rovatból
hirdetés

Elindult a közönségszavazás a Highlights of Hungary jelöltjeire

A korábbi évekhez hasonlóan két díjat osztanak, viszont most először mindkettő mellé pénzjutalmat is kitűztek a szervezők.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 04.

hirdetés

Az elismeréseket február 25-én egy nagyszabású, online formában megtartott eseményen adják majd át, a házigazdák Buda Marci és Rátonyi Kriszta lesznek.

Kategóriák nélkül mérettetnek meg a jelöltek a Highlights of Hungary-n, a nagykövetek szabadon válogathatták ki a számukra kiemelkedőnek értékelt történeteket 2020-ból. Az összesen 55 jelölt listája a kultúra, a sport, a tudomány, a civil és állami szervezetek, valamint az üzleti világ képviselőiből állt össze, a közönség pedig eldöntheti, hogy ki nyerje meg a fődíjat.

A teljes lista ide kattintva érhető el: https://highlightsofhungary.hu

Fontos változás, hogy idén a közönség mellett a Highlights of Hungary nagykövetei is kiválasztanak majd egy olyan jelöltet a mindennapok hősei közül, aki díjazásban részesül.

Az idei válogatásba került többek között a Hosszúlépés Wonder Woman Budapest kezdeményezése, melynek célja, hogy több női szobor kapjon helyet a fővárosban, a TeatRom Színházi Fesztivál, a Tiszaörsi Tésztamanufaktúra és az élelmiszerpazarlás ellen fellépő Munch.hu is. Várja a szavazatokat Csákvári Péter Tiny Wasteland néven futó, humoros és morbid fotóprojektje, és a magyar HBO saját gyártású dokumentumfilmje, a Visszatérés Epipóba, de lehet szavazni az Országos Mentőszolgálat hőseire is.

hirdetés

Jelölt lett a közösségi zeneoktatást kínáló Superar Zeneművészeti Program, és az Instagramon népszerű @síkidegvagyok, a kültéri kondieszközök gyártásával hírnevet kivívott HardBody Hang, vagy a KIKAPCS Alapítvány is. A kultúra és szociális teljesítmények mellett a sport is jelen van, Fucsovics Márton, Görbicz Anita, Sterbik Árpád és Szoboszlai Dominik is várja a közönségszavazatokat.

A szavazás eredményeit egy nagyszabású díjátadón mutatják be február 25-én, a járványügyi helyzetnek megfelelően online formában.

A díjátadót kreatív rendezőként és Highlights-nagykövetként a reklámfilmes szakember, MIKI357 jegyzi, aki Rádics Jánossal együtt felel azért, hogy felejthetetlen élményben legyen része a résztvevőknek és a nézőknek is egyaránt.

Járai Márk, Romhányi Áron és Pál István közösen dolgoznak a Highlights of Hungary himnuszán, melyet szintén a díjátadón lehet majd először hallani. Az átadón a díj szellemiségéhez híven olyan produkciókat is láthatunk eddig sehol nem látott felállásokban, mint Carson Coma és Dzsúdló, Lábas Viki, Járai Márk, Romhányi Áron, és Pál István “Szalonna” is.

Az esemény házigazdái Buda Marci és Rátonyi Kriszta lesznek.

Az idei nagykövetekről:

-Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta Bistro séfje

-A Pet kupa csapata, az első olyan kezdeményezés a világon, ami a környezetszennyező anyagok felhasználásával küzd a környezetszennyezés ellen

-Takács Ákos, a Red Bull marketingmenedzsere, a Pilvaker alapítója

-Törőcsik Franciska, Bujtor István-díjas színművész

-Háfra Noémi, magyar válogatott, junior világbajnok kézilabdázó, FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa

-Trellay Levente, a 100sparks alapítója, a TELEP és a Konyha csapatának oszlopos tagja

-Marsalkó Dávid, többszörös Fonogram- és Petőfi Zenei díjas előadóművész

-Mádai Vivien, televíziós műsorkészítő, szerkesztő, műsorvezető

-Martinkó József, újságíró, építészet- és designkritikus, az Octogon magazin főszerkesztője

-MIKI357, az egyik legjelentősebb magyar kliprendező, a Magyar Klipszemle megalapítója, elismert reklámfilmes

-A Highlights of Hungary csapata.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk