hirdetés

SIKERSZTORIK
A Rovatból
hirdetés

Egy magyar fejlesztés is bekerült a világ legjobb HR-startupjai közé

Nagy az érdeklődés a FLOW iránt, hiszen a munkatársak kiválasztásában és megtartásában nyújtana segítséget a cégeknek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 07.

hirdetés

Egy magyarok által fejlesztett szoftver is bekerült a világ öt legjobb humánerőforrás-technológiai startupja közé. A FLOW a március 21-22-én, a világ legnagyobb HR-technológiai konferenciáján mutatkozhat be, Londonban.

A HR Tech World Congress a világ legnagyobb HR-területet érintő eseménye, ahol a technikai újításokkal foglalkoznak. Az idei megnyitóbeszédet Sir Ken Robinson, a TED legnépszerűbb előadója tartja.

A konferenciám 30 startup mutatkozhat be, közülük választottak ki ötöt, köztük a FLOW-t, melyeket a befektetők és a HR-szakemberek a leginnovatívabbnak találtak. A FLOW a cégeket segíti abban, hogy megtalálják a szervezetükbe illő munkatársakat és megtartásukban is segítsenek.hr1flow2flow

Fotók: FLOW / Facebook

hirdetés

Bár a magyar fejlesztésű termék egy japán cég tulajdona, és Berlinben van irodájuk, az alapokhoz szükséges kutatásokat magyar szakemberek, pszichológusok végezték Budapesten.

Bodonyi Dániel, a cég ügyvezető igazgatója szerint:

"Egy új termék kifejlesztése nagyrészt a színfalak mögött történik, így a közel másfél éves kitartó munka után különösen jól esik most ez az elismerés, ami elsősorban a termék alapját adó, kiváló magyar pszichológusok által végzett kutatásoknak köszönhető."

Batiz András és Szlama Ildikó, a FLOW hazai forgalmazójának tulajdonosai szerint idehaza is egyre nagyobb feladat a jó munkaerő megtartása, ezért Magyarországon is nagy az érdeklődés. A FLOW várhatóan ősztől magyar nyelven is elérhető lesz.

VIDEÓ: angol nyelvű kisfilm a Flow lényegéről

Forrás: hrportal.hu

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk