hirdetés

SIKERSZTORIK
A Rovatból
hirdetés

15 ezer fontot takarított meg, és még egy házat is tudott venni a kuponokból

Néha megmosolyogjuk azokat, akik lázasan keresik minden vásárlásukat előtt az árleszállításokat. Egy angol hölgy most bebizonyította, hogy érdemes.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 20.

hirdetés

A 30 éves Clair Hughes nyolc évvel ezelőtt, egyetemistaként 3500 fonttal lépte túl banki hitelkeretét. Azért kezdett el takarékoskodni, hogy kikeveredjen ebből a kellemetlen adósságból.

A Manchester melletti Bury-ben élő Clair így akadt rá egy on-line kupon-közösségre, és ott ragadt náluk. Azóta becslése szerint könnyedén megtakarított több mint 15 ezer fontot, sőt, még jutott pénz egy ikerházrészre is, amelyet barátjával vásároltak meg.

Egyfajta játék lett számára, hogy bárhová ment vásárolni, soha nem semmiért nem fizetett teljes árat, mert mindig volt egy árcsökkentő vouchere.

„Diszkontok mindenütt vannak, csak szervezés kérdése az egész” – mondta a Mirrornak .

Mielőtt belefogott ebbe, azt hitte, hogy túl fárasztó utánajárni a leárazásoknak, de aztán egy idő után életstílusává, ma már szinte automatikusan megtalálja az olcsóbb árukat.

hirdetés

Kezdetben órákat töltött az internet böngészésével voucherekért vagy diszkont-kódokért. Ezeket kinyomtatta, és magával vitte őket mindig, amikor vásárolni indult.

„Felmentem a szupermarketek honlapjaira aszerint, hogy mire volt szükségem, feljegyeztem minden kínálatot, és minden olyan árucikket, amihez kuponom volt.”

Két évvel ezelőtt Clair már olyan olyan applikációkat és honlapokat is használni kezdett, amelyek bizonyos árucikkek árából visszatérítenek.

Megtakarítási ötletei között Clair mindenkinek ajánlja, hogy vegyenek részt fizetett online felmérésekben, de bizonyos napszakokban keressék fel azokat a boltokat, ahol rövid szavatosságú árukat kínálnak, továbbá vállaljak terméktesztelést, például kozmetikumok esetében. És ha ezeket a termékeket dicsérik, az a későbbiekben is jól jövedelmezhet.

Így aztán teljesült Clair álma, hogy 30 éves korára lesz saját háza. Születésnapján azonban barátja, Shane megkérte a kezét, így most a lány folytathatja takarékos akcióit, hogy minimum null-szaldóra hozza ki a menyegzőt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk